Ecolab publiserer rapport om vekst og innvirkning for 2023, og viser fremskritt mot en positiv innvirkning i 2030.

21. mai 2024
Nature and water

Ved raskere fremgang sammen med kunder, jobber Ecolab mot å hjelpe å bygge en positiv fremtid.

Ecolab Inc., en global bærekraftsleder som tilbyr løsninger og tjenester innenfor vann, hygiene og forebygging av infeksjoner, publiserte i dag rapporten sin om vekst og innvirkning for 2023, som dokumenterer selskapets resultater for saker som gjelder økonomi, det sosiale og ledelse, og viser fremgangen til selskapet mot å skape en positiv innvirkning for 2030.

I mer enn ett århundre har Ecolab benyttet seg av nyskapende teknologi for å oppnå positive forretningsresultater og bærekraftsresultater, fremme lønnsom vekst for kundene sine og egen drift. Denne forpliktelsen vedvarer den dag i dag, og Ecolab fortsetter å skape en positiv innvirkning samtidig som de forbedrer lønnsomheten.

«Ecolab ser en fremtid som er netto positiv, der bedrifter kan utvide både bunnlinjen sin og den positive innvirkningen de har på verd», sa Christophe Beck, Chairman og CEO, Ecolab. «»Vi leverte vårt hittil beste år i 2023, og den nye rapporten vår om vekst og innvirkning viser hvordan samarbeid med kunder og samarbeidspartnere bidrar til å bygge en positiv fremtid.»

Ecolab integrerer forpliktelsen sin i helsen til folk, kloden og bedriften ved å tilby produktene og tjenestene sine. Ved å levere vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og service i verdensklasse, forbedrer selskapet sin egen virksomhet, samtidig som de skaper verdier som kan deles og positive resultater for kunder.

I 2023 samarbeidet Ecolab med kunder for å bidra til å

  • spare 226 milliarder gallon vann, tilsvarende drikkevannsbehovet til 782 millioner mennesker
  • gi trygg mat til 1,4 milliarder mennesker
  • vaske 60 milliarder hender samt
  • avverge utslipp av 3,8 millioner tonn drivhusgasser

Samtidig som Ecolabs mest betydningsfulle innvirkning skjer gjennom samarbeid med kunder, er også selskapet et eksempel gjennom driften og fellesskapene. I 2023 overgikk Ecolab målene sine for driftsklima og vann, og hadde en betydelig fremgang med hensyn til å redusere utslipp av drivhusgasser og fremme vannforvaltning i arbeidet mot å oppnå en netto positiv innvirkning på vann. Ytterligere resultater inkluderer

Ecolabs rapport for 2023 om vekst og innvirkning gjenspeiler selskapets forpliktelse til å skape positiv innvirkning i 2030, og bekrefter at å prioritere bærekraft kan gi bedriftsresultater en bærekraftig fordel og større innvirkning.

For å utforske Ecolabs rapport om vekst og innvirkning, gå til https://www.ecolab.com/corporate-responsibility/growth-and-impact-report. For å finne ut mer om Ecolabs positive innvirkning i 2030, gå til https://www.ecolab.com/corporate-responsibility/2030-positive-impact.

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL) er en betrodd partner for millioner av kunder og er en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsvikte ressurser. Ut fra et hundreår med nyskaping har Ecolab årlig omsetning på USD 15 milliarder, sysselsetter mer enn 48 000 medarbeidere og har virksomhet i mer enn 170 land verden over. Selskapet leverer omfattende vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester i verdensklasse for å fremme matsikkerhet og trygge miljø, samt optimalisere bruk av vann og energi. Ecolabs nyskapende løsninger forbedrer effektiviet og bærekraft for kunder innenfor markedene for helse, biovitenskap, kost og losji samt industri. www.ecolab.com

Følg oss på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

(ECL-C)

Kyle Kapustka

612-708-4304

MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

 

Lignende nyheter