Ecolabs forpliktelse til lokalsamfunn og forvaltning av miljøet

26. februar 2024
Ecolab associates volunteering during the company’s 100th Anniversary Global Weeks of Service event.

Ecolab er engasjert i å støtte programmer og initiativer som beskytter folk og natur i lokalsamfunnene hvor vi bor og jobber. Partnerne våre engasjerer seg i denne forpliktelsen gjennom tusener av timer på frivillighet hvert år, og fremhever oppdraget vårt om å fremme sunne økosystemer og lokalsamfunn verden over.

I 2023 jobbet Ecolsb-psrtnere fra 44 land og alle nivåer og avdelinger i selskpet 40 000 timer med frivillig arbeid i lokalsamfunnene sine. For å markere Ecolabs 100-årsjubileum ble det avholdt et verdensomspennende arrangement, Global Weeks of Service, der partnere engasjerte seg i prosjekter angående forvaltning av miljøet, slik som rydding i parker og på strender, planting av trær og andre aktiviteter som kom offentlige steder til gode. I Australia, New Zealand og Fiji deltok mer enn 200 partnere i 10 prosjekter for å fjerne søppel. 500 pund søppel ble fjernet, og 150 trær ble plantet.

«Tiden partnerne våre bruker på frivillighetsarbeid i lokalsamfunn verden over har en betydelig, positiv innvirkning», sa Kris Taylor, styreformann i Global Community Impact og direktør i Ecolab Foundation. «Vi har skapt en kultur for å gi tilbake, og forskjellen vi kan utgjøre sammen, vokser.»

Liknende prosjekter ble gjennomført i Canada, Ungarn, Nederland, Kenya, Mexico, Portugal, Spania, Sveits, Filippinene, Italia, Slovenia og flere delstater i USA, og viser partnerne våres engasjement for å forbedre både arbeidet sitt og lokalsamfunnene sine.

I Mexico City jobbet en gruppe partnere med å bevare chinampa-jordbruk, en eldgammel landbruksmetode som spiller en viktig rolle i bevaringen av det biologiske mangfoldet i regionen. Innsatsen deres resulterte i betydelig vekst i maisavlinger, og viser den varige innvirkningen til partnerne våre sitt arbeid utover tiden de brukte som frivillige.

Utenom Global Weeks of Service fortsatte frivillige fra Ecolab å utgjøre en forskjell gjennom hele året. I Mexico plantet en gruppe mer enn 600 trær i El Tepozan Ecotourism Park i Ajusco, som bidrar til å bygge opp igjen områder som er skadet av skogbranner.

Vi er stolte over å se at partnerne våre forbedrer velværet til folk og lokalsamfunn rundt seg, og ser frem til at de fortsetter å bidra til dette i 2024.

«Vi har skapt en kultur for å gi tilbake, og forskjellen vi kan utgjøre sammen, vokser.»

Kris Taylor

Vice President i Global Community Impact og President i Ecolab Foundation.

Lignende nyheter