Ecolab er igjen øverst på CDP A-listen for lederskap innenfor vann og klima.

06. februar 2024
Water and CDP 2023 logo

Ecolabs fortsatte ledelsesrangering gjenspeler at selskapet gjør det bra ved å gjøre gode ting.

Ecolab Inc., en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester innenfor vann, hygiene og infeksjonsforebygging som beskytter folk og livsviktige ressurser, kunngjorde i dag at de nok en gang har blitt anerkjent for lederskap med hensyn til bedriftsåpenhet og -gjennomsiktighet og resultater angående klimaendring og vannsikkerhet av den ideelle, globale miljøvernorganisasjonen CDP, og fikk en dobbel «A» på deres årlige A-liste.

Etter å ha oppnådd en A-rangering for både klimaendring og vannsikkerhet, er Ecolab blant de øverste 1 prosentene av mer enn 23 000 selskaper spm ble vurdert ved bruk av data fra CDPs spørreskjemaer for 2023 om klimaendringer og vannsikkerhet.

Dette er det femte året på rad med anerkjennelse for vannsikkerhet fra CDP, og det tredje året på rad for klima.

«Ecolab øker både virksomheten vår og innvirkningen vi har på verden ved å gjøre de rette tingene på rett måte», sa Christophe Beck, Chairman og CEO i Ecolab. «Det vedvarende lederskapet vårt innenfor klimaendringer og vannsikkerhet, som bevist av den doble A-rangeringen av CDP, viser hvordan Ecolabs mer enn 48 000 medarbeidere gjennomfører oppdraget vårt om å beskytte verdens mest livsviktige ressurser sammen med kundene våre.»

CDP er fullstendig TCFS-justert, og har den største databasen i verden for miljø, og brukes bredt for avgjørelser om investeringer og anskaffelser mot en bærekraftig og robust karbonfri økonomi. I 2023 ba mer enn 740 finansinstitusjoner med aktiva på over USD 136 trillioner, selskaper om å legge frem data om innvirkning på miljøet, risikoer og muligheter via CDPs plattform. Hele 23 000 selskaper svarte, noe som er rekord.

«Gratulerer til alle selskapene på CDP sin liste og de selskapene som har startet eller fått fart på reisen sin mot åpenhet og gjennomsiktighet angående miljø i 2023», sa Cherry Madera, CEO i CDP. «Det er kun ved å legge grunnlaget for rapportering at selskaper kan vise at de er seriøse i den rollen de har for å sikre en netto null, naturpositiv fremtid.»

En detaljert og uavhengig metode brukes av CDP for å vurdere disse selskapene, tildele en rangering fra A til D basert på hvor omfattende rapporteringen er, bevissthet og håndtering av miljørisikoer, og hvordan de utviser beste praksiser forbundet med miljølederskap, som å sette seg ambisiøse og meningsfulle mål.

Den fullstendige listen over selskaper som kom med på årets A-liste hos CDP er tilgjengelig her:

«Det er kun ved å legge grunnlaget for rapportering at selskaper kan vise at de er seriøse i den rollen de har for å sikre en netto null, naturpositiv fremtid.»


Kyle Kapustka
651-250-4724
MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL) er en betrodd partner for millioner av kunder og er en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsvikte ressurser. Ut fra et hundreår med nyskaping har Ecolab årlig omsetning på USD 14 milliarder, sysselsetter mer enn 48 000 medarbeidere og har virksomhet i mer enn 170 land verden over. Selskapet leverer omfattende vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester i verdensklasse for å fremme matsikkerhet og trygge miljø, samt optimalisere bruk av vann og energi. Ecolabs nyskapende løsninger forbedrer effektiviet og bærekraft for kunder innenfor markedene for helse, biovitenskap, kost og losji samt industri. www.ecolab.com

Følg oss på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

Om CDP

CDP er en global, ideell organisasjon som driver verdens rapporteringssystem for miljø for selskaper, byer og regioner. CDP ble grunnlagt i 2000, og jobber med mer enn 740 finansinstitusjoner med aktiva på over USD 136 trillioner. De var først ute med å bruke kapitalmarkeder og innkjøp av bedrifter for å motivere selskaper til å rapportere miljøinnvirkningene sine, og til å redusere utslipp av drivhusgasser og sikre vannressurser og beskytte skoger.

Over 24 000 organisasjoner rundt om i verden innrapporterte data via CDP i 2023, med mer enn 23 000 selskaper, inkludert børsnoterte selskaper verdt to tredjedeler av global markedsverdi, og over 1 100 byer, delstater og regioner. CDP er fullstendig TCFS-justert, og har den største databasen i verden for miljø, og brukes bredt for avgjørelser om investeringer og anskaffelser mot en bærekraftig og robust karbonfri økonomi. CDP er ett av medlemmene som startet Science Based Target Initiative, We Mean Business Coalition, The Investor Agenda og Net Zero Asset Managers Initiative. Gå til cdp.net eller følg oss på CDP for å finne ut mer.

(ECL-C)

 

Lignende nyheter