Ecolabs ledelse av ressursgrupper for medarbeidere (ERG) fikk to priser på Diversity Impact Awards på konferansen Talent Dimensions Global ERG Network 2023

20. oktober 2023
Ecolab associates accepting the Talent Dimension’s 2023 Diversity Impact Award for Top 10 of enterprise-wide ERG programs and Top 25 individual ERG.

Ecolabs ERG-programmer er blant de 10 beste konsern-ERG-er, og Ecolabs Pride-ERG kom blant de 25 beste individuelle ERG-er på seremonien under 2023 Diversity Impact Awards-seremonien på konferansen Global ERG Network Conference i Washington, D.C. Anerkjennelsen feirer arbeidet Ecolab-medarbeidere gjør for å skape en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass.   

«Jeg er utrolig stolt over ressursgruppene våre for medarbeidere og det viktige arbeidet de har utrettet i det vi fortsetter å utvikle en tilhørighetskultur hos Ecolab», sa Laurie Marsh, Executive Vice President of Human Resouces og global ledelsessponsor for Ecolabs Pride-ERG. «De mangfoldige perspektivene våre fortsetter å være den største styrken vår, og gir drivkraften til nyskapning og vekst for selskapet vårt, og vår ERG bidrar til å sikre at alle stemmer blir hørt.» 

For å motta en pris for beste 10 eller beste 25, må ERG-er kunne vise til fremragende bidrag og resultater i ledelse av mangfold, likestilling og inkludering innenfor organisasjonen sin. Søkere på 2023 Diversity Impact Awards ble valgt ut basert på seks parametere for påvirkning, inkludert

  • dokumenterte resultater innenfor organisatorisk påvirkning
  • dokumenterte resultater innenfor talentledelse
  • dokumenterte resultater i å støtte en inkluderende kultur
  • dokumentert satsning fra ledelsen
  • målbarhet og ansvarlighet
  • kommunikasjon og opplæring

Som et støttenettverk for LGBTQ+-medarbeidere og venner/pårørende, har Ecolabs Pride-ERG som mål å forbedre synligheten til medlemmene sine og fremme Pride-følelse i hele Ecolab. Pride samarbeider med lederskapet og medarbeidere for å skape initiativer som støtter LGBTQ+-fellesskapet.

For eksempel var Pride forkjemper for og ledet fremstøtet for å få kjønnsinkluderende toaletter på Ecolabs bedriftskontorer. Det finnes nå sju kjønnsnøytrale toaletter på Ecplabs hovedkvarter, som bidrar til økt sikkerhet og en følelse av inkludering blant medarbeiderne. I samarbeid med velferds-, DE&I-, og kommunikasjonsteamene, utviklet også Pride en velferdsveiledning for LGBTQ+ – en ressurs for interne velferdsordninger som mest sannsynlig vil hjelpe medarbeidere innenfor LGBTQ+-fellesskapet.  

Mer enn 7 000 medarbeidere er involverte i Ecolabs 11 grupper startet og ledet av medarbeidere, og de rpresenterer unike kulturer, erfaringer og bakgrunner i 72 land. 

Talent Dimensions er én av flere institusjoner som har anerkjent Ecolab for fremgangen og drivkraften de har for å fremme mangfold, likestilling og inkludering. Andre utmerkelser inkluderer rangeringen som én av de 50 beste selskapene å jobbe for av DiversityInc., rangert på Bloombergs likestillingsindeks, og å bli utpekt som et ledende selskap å jobbe for av Human Rights Campaign. 

I de siste årene har Ecolab økt tiltak og utvidet vekstmuligheter for mangfold, likestilling og inkludering, deriblant en økning av mangfold i ansettelser i administrasjonen. Ecolabs ERG-er har spilt en viktig rolle for denne fremgangen, og kommer til å fortsette med det i årene fremover. 

«Jeg har hatt privilegiet å se selv hvordan ERG-er har formet organisasjonen vår og utviklingen dens», sa Dexter Davies, administrerende direktør for Global Diversity Equity & Inclusion hos Ecolab. «Denne anerkjennelsen er et vitnesbyrd på det harde arbeidet deres og fortsatte satsningen på å skape en mer mangfoldig og inkluderende arbeidsplass og verden.» 


Om Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL) er en betrodd partner for millioner av kunder og er en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsvikte ressurser. Ut fra et hundreår med nyskaping har Ecolab årlig omsetning på USD 14 milliarder, sysselsetter mer enn 47 000 medarbeidere og har virksomhet i mer enn 170 land verden over. Selskapet leverer omfattende vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester i verdensklasse for å fremme matsikkerhet og trygge miljø, samt optimalisere bruk av vann og energi. Ecolabs nyskapende løsninger forbedrer driftseffektiviet og bærekraft for kunder innenfor mat, helsevesen, livsvitenskap, kost og losji og industrimarkeder. www.ecolab.com

Følg oss på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

 


Lignende nyheter