De globale serviceukene for 100-årsjubileet fremhever Ecolabs satsning på å gi tilbake

28. juni 2023
Ecolab associates volunteering during the 100th Anniversary Global Weeks of Service event and Ecolab’s Community Impact logo.

Team verden over deltok med friviliig innsats for å bidra positivt til lokalmiljøene sine.

Hvert år yter Ecolabs partnrere tusener av timer frivillig innsats, noe som demonstrerer at satsningen deres på å beskytte det som er viktig, strekker seg utover arbeidsplassen. 

I år, som en anerkjennelse av Ecoabs 100-årsjubilum, arrangerte selskapet de globale service-ukene for 100-årsjubileet fra 5. til 15. juni for å forene de globale teamene sine i en kollektiv innsats for å gi noe tilbake. Gjennom hele initiativet deltok mer enn 750 partnere i 35 prosjekter på tvers av 14 land. 

«Serviceuker-arrangementet fremhever hvor mye partnerene våre bryr seg om å yte 100-prosent positiv innvirrkning på folk og kloden», sa Ecolabs Chairman og CEO, Christophe Beck. «Det er bare et lite eksempel på den fantastiske innsatsen som teamene våre yter året gjennom.» 

Mye av den frivillige innsatsen er fokusert på forvaltning av miljøet – rydde parker, strender, vannveier og andre offentlige rom, samt å plante trær og andre planter. 

Ecolabs teams i Australia, New Zealand og Fiji, for eksempel, organiserte 10 separate søppelryddingsgåturer i området. Mer enn 200 partnere deltok og plukket over 500 pund søppel. De plantet også 150 trær.

I Minnesota spredte partnere seg utover Minneapolis- og St. Paul-området for å plukke søppel. I tilleg luket de og dekket med torvstrø og klargjorde og plantet bed i samarbeid med St. Pauls park- og friluftsavdeling og St. Pauls sentrumsallianse på prosjektene deres. Teamet vårt i Naperville, Illinois samarbeidet med en naturvernstifelse om å plukke søppel gjennom en svær park. 

Liknende tiltak fant sted i Indiana, New Jersey, Kenya, Mexico, Sveits, Filippinene, Italia, Slovenia og andre seteder, noe som viser partnerene våre sin lidenskap for å forbedre områdene der de jobber eller bor.

Hittil i år har Ecolabs team deltatt i 170 frivillighetsprosjekter, som har lagt ned mer enn 12 000 timer på tvers av 31 land. 


Lignende nyheter