Ecolab er utnevnt som ett av verdens mest etiske selskap for satsningen sin på å gjøre det rette

17. mars 2023
Ecolab associates at a Healthcare facility

En Ecolab-medarbeider og en klient som går gjennom industriteknologi i en helsefasilitet.

Ecolab Inc. – en global leder innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsviktige ressurser – har blitt anerkjent for sin satsning på etisk atferd og forretningspraksis. For 17. året på rad har selskapet blitt utnevnt som ett av verdens mest etiske selskaper av Ethisphere Institute, en global leder som definerer og fremmer standardene for etisk forretningspraksis. Som ett av kun seks selskaper med årlig anerkjennelse av Ethisphere Institute siden 2007, er denne prisen et vitnesbyrd på Ecolabs utrettelige satsning på å gjøre det rette – selv under press.

«Vi er beæret over å få denne anerkjennelsen, som erkjenner vår store forpliktelse til etisk oppførsel», sa Ecolabs styreleder og administrerende direktør Christophe Beck. «Verdiene våre er kjernen i alt vi gjør, og vi er stolte av å anerkjennes for innsatsen vi gjør for å bygge tillit og troverdighet sammen med våre partnere, kunder og andre interessenter.»

Ecolab har alltid vært forankret i verdiene sine, som innebærer å gjøre det som er rett, på en rettferdig og ærlig måte. Selskapets team for overholdelse og etikk spiller en viktig rolle for å opprettholde disse verdiene ved å veilede og støtte partnere, hjelpe dem med å overholde lover, forskrifter og selskapets retningslinjer.

«Som et verdibasert selskap med millioner av kundelokasjoner over hele verden, er det vi gjør og hvordan vi gjør det viktig», sa Beck. «Våre etiske retningslinjer og retningslinjer og roller hjelper oss i arbeidet vårt, og sikrer at handlingene våre er i overensstemmelse med Ecolabs verdier. Vi forplikter oss til å gjøre det som er rett, selv når det er vanskelig og upopulært, siden vi vet at etisk atferd er avgjørende for veksten og suksessen vår på lang sikt.»

Ecolabs satsning på etisk atferd har ikke gått upåaktet hen. Selskapet har fått mange priser og anerkjennelse for innsatsen sin, inkludert utnevnelsen som ett av verdens mest beundrede selskaper for niende år på rad, og rangeres som 21. av 961 selskaper når det gjelder Amerikas mest rettferdige selskaper. Verdens mest etiske selskaper er den siste anerkjennelsen av selskapets kontinuerlige innsats for å fremme integritet, åpenhet og pålitelighet i alle deler av driften

«Vi er stolte over å bli anerkjent for innsatsen vår for å forplikte oss til etisk oppførsel. Denne anerkjennelsen er et vitnesbyrd på alt arbeidet og satsningen til partnerne være verden over, som representerer verdiene våre hver dag.»

Christophe Beck

Ecolabs Chairman og CEO

Lignende nyheter