Ecolab er utnevnt som ett av verdens mest beundrede selskap for niende år på rad

Fortune rangerer selskapet som ledende innenfor kjemisk bransje

01. februar 2023
Ecolab associates at a Lab testing

To Ecolab-medarbeidere utfører en test i et laboratorium

St. Paul, Minnesota – 1. februar 2023 – en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger for vann, hygiene og tjenester innenfor forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsnødvendige ressurser – er utpekt av magasinet Fortune som ett av verdens mest beundrede selskap for niende året på rad. Ecolab ble rangert høyest innenfor kjemisk industri på listen for 2023. 

Fortunes rangering av verdens mest beundrede selskap er basert på ni kriterier for omdømmet til bedriften, fra investeringsverdi og kvaliteten på ledelse og produkter til sosialt ansvar og evne til å rekruttere dyktige medarbeidere. Innenfor kjemisk bransje er Ecolab rangert høyest i flere sektorer, inkludert sosialt ansvar, kvaliteten på ledelse, langsiktig investeringsverdi og tidligere rangering i bransjen.»

For å utpeke de best ansette selskapene innenfor 52 bransjer, ba Fortune og partneren Korn Ferry ledere, direktører og analytikere om å rangere bedrifter i sin egen bransje. Et totalt antall på 645 selskap fra 27 land ble evaluert. For mer informasjon om listen over verdens mest beundrede selskap i 2023 kan dere gå til Fortune.com.

Lignende nyheter