Ecolab bidrar med USD 83 millioner for å styrke lokalsamfunn i 2022

13. februar 2023
A group of Ecolab’s volunteers on a beach

En gruppe frivillige fra Ecolab på en strand.

 ST:PAUL, Minnesota, 13. februar 2023 – I 2022 bidro Ecolab Inc., den globale lederen innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner, med USD 83 millioner i støtte i form av donasjoner av produkter, pengestøtte og medarbeideres frivillige innsats.

«Ecolab har bidratt til å gjøre verden renere, trygger og sunnere i 100 år», sa Kris Taylor, visedirektør i Global Community Impact og direktør i Ecolab Foundation. «Vi har også en lang historie med å være ledere i lokalsamfunnene våre, støtte naboene våre med matsikkerhet, optimalisert bruk av vann og beskytte livsviktige ressurser.» 

Stipender fra Ecolab og Ecolab Foundation
Ecolab Foundation har i mer enn 35 år støttet lokalsamfunn der Ecolabs medarbeidere bor og arbeider. I 2022 ble stipender på mer enn USD 6 millioner gitt av Ecolab og Ecolab Foundation for å støtte arbeidet til organisasjoner som samsvarer med hovedområdene våre for bidrag: ungdom og skolevesen, samfunnsutvikling, kunst og kultur samt miljø og bevaring. Nær USD 5 millioner av den samlede finansieringen støtter organisasjoner som er i tråd med ESG-målene våre, gir ressurser og bidrar med å redusere risikofaktorer for ungdom og andre trengende i lokalsamfunnene våre.  

Donasjoner av produkter i naturalier
I partnerskap med World Emergency Relief, en veldedig organisasjon som jobber med lokale organisasjoner for aktivt å bekjempe sult, fattigdom og misbruk verden over, har Ecolab delt ut over USD 72 millioner produkter for rengjøring, desinfisering og folkehelse over hele verden for å hjelpe trengende lokalsamfunn. 

«Ecolabs innvirkning på programmene våre de siste 25 årene viser hvordan samarbeidet mellom bedrifter og frivillige organisasjoner gir positive resultater for alle parter. De unike sterke sidene til hver enhet bidrar med å støtte opp om de behovstrengende.»

Kristy Scott

Chief Executive Officer, World Emergency Relief


Medarbeideres gaver og frivillige innsats

Ecolabs teammedlemmer setter målene våre om å bidra til å gjøre verden renere, tryggere og sunnere ut i live ved å støtte lokalsamfunnene våre gjennom frivillig innsats og individuelle donasjoner. I 2022 donerte våre partnere mer enn USD 2,6 millioner gjennom Ecolab Community Giving Program. Medarbeideres verdensomspennende engasjement gjennom å gi og frivillig innsats sammen med tilsvarende beløp fra Ecolab, beløp seg på USD 3,8 millioner som støtter 2 338 unike veldedige organisasjoner.

Vi er stolte over engasjementet til teammedlemmene våre for å gjøre lokalsamfunnene våre ikke bare renere og sunnere, men bedre sted å bo og arbeide.
 
*Beregnet ved bruk av gjennomsnittsverdier fastsatt av uavhengig sektor

For mer informasjon om Ecolab Foundation og dens satsningsområder, gå til Ecolabs Involvere lokalsamfunnet

 

Om Ecolab

Som en betrodd partner på nesten tre millioner kundesteder er Ecolab (NYSE:ECL) en lokal leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsviktige ressurser. Ut fra et hundreår med nyskaping har Ecolab årlig omsetning på USD 13 milliarder, sysselsetter mer enn 47 000 medarbeidere og har virksomhet i mer enn 170 land verden over. Selskapet leverer omfattende vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester i verdensklasse for å fremme matsikkerhet og trygge miljø, samt optimalisere bruk av vann og energi. Ecolabs nyskapende løsninger forbedrer driftseffektivitet og bærekraft for kunder i markeder for mat, helsevesen, biovitenskap, kost og losji samt industri. www.ecolab.com

 

Følg oss på LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc og Facebook @Ecolab.

###

Kontakt:

MediaRelations@ecolab.com 

(ECL-C)

 

 

Lignende nyheter