Ecolabs nye hygieneløsninger for trygge hender

Epicare 5 AB, Epicare 5 Foam og ECO-CLIN Hand – løsningene for håndhygiene som tar håndygiene på arbeidsplassen deres til det neste nivået

30. november 2022
Ecolab Hand Hygiene Solutions

Ecolabs løsninger for håndhygiene, Epicare 5AB, Epicare 5 Foam og Eco-Clin Hand.

Å etablere effektive prosedyrer og produkter for håndhygiene er en av de enkleste måtene å redusere risikoen for krysskontaminering og forebygge spredning av sykdom i driften deres. Det å arbeide med én enkelt leverandør for rengjørings-, desinfiserings- og håndhygieneløsninger kan bidra til å sikre at bedriften deres er beskyttet og at driftskostnadene reduseres. 

Ecolab Inc., en global leder innenfor løsninger for hygiene og forebygging av infeksjoner, har lansert nye løsninger for håndhygiene. 

Vi introduserer Epicare 5 AB og Epicare 5 Foam, de to nye tilpassningsbare løsningene for håndhygiene, som inneholder mulighet for skum og væske med den siste hudkompatible teknologien og nyeste antimikrobielle egenskapene. De to løsningene, som er omhyggelig utviklet for hyppig bruk av fagpersoner i helsevesen, matservice samt kost og losji, inneholder formuleringer med et aktivt ingredienskonsept som ikke inneholder kvaternære ammoniumkloridforbindelser. De er fri for lukt og farge, og er dermed perfekte for bruk i miljøer der man håndterer mat.

Epicare 5 AB og Epicare 5 Foam er sensitive og varsomme mot hender, takket være vaskeformuleringer med fuktgivende virkning, noe som gjør at de er ideelle for hyppig bruk og har en optimalisert hudrensende effekt takket være produktregistreringen (EN 1499, Bactericidal acc. to EN 1276 & EN 13727, Yeasticidal acc. to EN 1650 & EN 13624, EN 14476 enveloped viruses) gjennom overholdelse av førsteklasses hudkompabilitet. 

Epicare 5 Foam, med sin unike brukervennlige påføring av skum, gir i kombinasjon med NEXA-dispenserløsning en effektiv og bærekraftig håndhygiene for å forbedre hygienestandarden ved å forebygge utbrudd av sykdommer og matbåren sykdom. Ikke bare er Nexas lufttette emballasje lett å gjenvinne, men de sammenleggbare flaskene frigjør også opptil 99 % av produktet og reduserer produktavfall.

Vi introduserer også ECO-CLIN HAND , vår svakt parfymerte håndsåpe som er forsiktig formulert med blomsteparfyme og en vaskeformulering med en pH-verdi på 5,5. Dette optimaliserer effektiviteten til hudrensingen, samtidig som hudens naturlige pH-verdi opprettholdes og at besøkende på offentlige toaletter er mer fornøyde.


«Rengjøring av hender er en av få våpen mot pandemier. «Det er viktig at folk forstår og innser fordelene med hygiene. Med Ecolabs utvalg av produkter som er dokumentert å være effektive mot viruser, føler folk seg tryggere og tilpasser seg raskere til hygienerutiner for å hjelpe å beskytte folkehelsen.»


Sam de Boo
EVP & President, Global Markets

Ecolabs produkter for håndhygiene brukes på tvers av en rekke kritiske bransjer, herunder mattilbereding og -tjenester, detaljhandel av mat, kost og losji, samt helsevesen og institusjoner for langtidspleie. 

Epicare 5 ABEpicare 5 FoamBedriften din i trygge hender

 

Lignende nyheter