ECOLAB ER SERTIRTFISERT SOM ET GODT STED Å JOBBE I FLERE LAND I EUROPA

Medarbeidere anerkjenner Ecolab som et Great Place to Work® i 24 land i Europa.

31. august 2022
WALLISELLEN, Sveits 
Ecolb Inc, som er den globale lederen innenfor løsninger for vann, hygiene og forbygging av infeksjoner samt tjenester som beskytter folk, planeten vår og forretningshelse, har er anerkjent som et godt sted å jobbe etter en grundig og uavhengig analyse utført av Great Place to Work®. Ecolab forplikter seg til å bidra med å aksellerere den positive påvirkningen sin, samt oppfylle anbisiøse mål om bærekraft og mangfold, likeverd og inkludering.  
Great place to work certification

«Medarbeiderrne våre melder i overveldende grad om at arbeidet de gjør, bidrar til å oppnå formålet vårt, og de føler at de har en dypere mening i arbeidet», sa Ecolab EVP & President for Global Markets, Sam de Boo. «Denne sertifiseringen illustrerer nok en gang hvordan formålet forener oss. Teamene våre er avgjørende for suksessen av virksomheten vår, samt livsviktige ressurser. Vi er beæret over å bli anerkjent av medarbeiderne våre i 24 land for den gode arbeidskulturen og arbeidsmiljøet vi tilbyr – der alle kan trives og yte sitt beste.»

Akkrediteringsprosessen er basert på direkte tilbakemelding fra medarbeidere, gitt som en del av en stor og anonym undersøkelse om erfaringer fra arbeidsplassen. Den vurderer graden av tillit som medarbeidere har til lederene sine, graden av stolthet de har for jobben sin, og i hvilken grad de verdsetter teamene og kollegaene sine. For å bli sertifiert med Great Place to Work-CertifiedTM, må selskapet oppnå mer enn gjennomsnittlig når det gjelder troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og kameraderi.

Ecolab har blitt sertifisert i følgende land: Belgia, Bulgaria, Danmark, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Malta, Norge, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike. 



Kontakt:

Laetitia Tettamanti

+41 (0)79 419 6906

Laetitia.tettamanti@ecolab.com

28. juli 2022

(ECL-C)

Lignende nyheter