Ecolab bidrar til å sikre at et av de største vaksineringssentrene i Europa er rene og trygge

Ecolab leverer rengjørings- og desinfiseringsløsninger og ekspertise for å hjelpe til med å administrere vaksiner trygt til inntil 7,000 personer per dag på O2 Universum, en del av O2 Arena i Praha, det største sports- og arrangementskomplekset i Sentral- og Øst-Europa.

04. mai 2021
Person getting vaccinated in O2 Universum vaccination center

Mobillette Helsevern

Med økende vaksinasjonsrater og synkende COVID-19-tilfeller begynner mange land over hele Europa å se lys på enden av pandemitunnelen. For få uker siden de led av det høyeste antallet COVID-19-relaterte dødsfall i verden som en prosentandel av befolkningen1, er regjeringen i Tsjekkia klar til å begynne å lette på restriksjonene denne uken. Sentralt i innsatsen for å avslutte nedstengningen og redusere smittespredningen akselererer administreringen av vaksinene. Ecolab har inngått et samarbeid med O2 Universum, en del av O2 Arena-komplekset i Praha for å sette opp Tsjekkias største vaksinasjonssenter, som åpner dørene 3 mai 2021.

Konferansesenteret forbereder seg på å vaksinere opptil 7 000 personer per dag. Transformasjonen av O2 Universum til et av de største vaksinasjonssentrene i Europa krevde en partner som kunne bringe helse- og infeksjonsforebyggende ekspertise til å lære opp vaksineadministratorer og tilby kritiske rengjørings- og desinfeksjonsløsninger.

Impressions from Ecolab associates helping to set-up the O2 Universum vaccination center in prague

O2 Universum ble reformert fra å være konsert- og idrettshall til vaksinasjonssenter i løpet av flere uker, med 24 stasjoner satt opp over 13,000 kvadratmeter. Hver stasjon er utstyrt med Ecolab-løsninger, inkludert 24 Mobillette helsevern, våtservietter, alkoholbasert håndrens og overflatedesinfeksjonsmiddel i sprayform. Etter trening kan hver stasjon og dedikerte team administrere strømmen av pasienter og effektivt desinfisere arbeidsområdet etter en vaksinasjon. Hele senteret er utstyrt med mer enn 140 Nexa hånddesinfeksjonsdispensere. 

«Vi er beæret over å støtte regjeringen og Praha militærsykehus i denne dristige og viktige innsatsen ved å gjøre et underholdningslokale til et vaksinasjonssted for tusenvis av mennesker hver dag.» sier Jan Bohacek, institusjonell visepresident for Sentral- og Øst-Europa samt Russland i Ecolab. «Våre team har jobbet hånd i hånd med arena- og sykehusledelsen for å hjelpe til med å lære opp ansatte på rengjørings- og desinfeksjonspraksis og rulle ut disse toppmoderne vaksinasjonsstasjonene for å håndtere den store pasientstrømmen på en trygg måte.»


«Våre team har jobbet hånd i hånd med arena- og sykehusledelsen for å hjelpe til med å lære opp ansatte på rengjørings- og desinfeksjonspraksis og rulle ut disse toppmoderne vaksinasjonsstasjonene for å håndtere den store pasientstrømmen på en trygg måte.»


Jan Bohacek
Institusjonell visepresident Sentral- og Øst-Europa samt Russland i Ecolab

Senteret har et ambisiøst mål om å vaksinere en million mennesker innen utgangen av året. Ecolab står rede til å støtte de dedikerte teamene som jobber døgnet rundt, da de allerede gjør det på dusinvis av andre vaksinasjonssentre over hele Europa, og tilbyr rengjørings- og desinfeksjonsløsninger og ekspertise der det betyr mest.

 

REFERANSER:

1 https://ourworldindata.org/covid-deaths

Lignende nyheter