Ecolab tilbyr desinfiserende midler for hender og overflater som er dokumentert å drepe COVID-19-viruset på 30 sekunder

To Ecolab-produkter som brukes i alle bransjer på tvers av Europa, er dokumentert å virke mot det nye koronaviruset (SARS-CoV-2)

November 30 2020
Skinman Soft Protect FF og Sirafan Speed er nå dokumntert å drepe COVID-19-viruset

Skinman Soft Protect FF, en spritbasert håndrens, og overflatedesinfiseringsmiddelet Sirafan Speed, er begge dokumentert å drepe viruset som forårsaker COVID-19

Wallisellen, Sveits - Uavhengig testing har bekreftet virkningen av en serie av hygiene- og desinfiseringsprodukter fra Ecolab mot viruset som forårsaker COVID-19. Ecolabs Skinman Soft Protect FF, en spritbasert håndrens av høy kvalitet og overflatedesinfiseringsmidlet Sirafan Speed, er begge dokumentert å fungere mot viruset som forårsaker COVID-19 i denne testingen koordinert gjennom Dr Brill & Partner GmbH og utføres av Ruhr-universitet i Bochum, i Tyskland.

Effektiv håndhygiene og overflaterengjøring er avgjørende for å forhindre spredning av virusinfeksjoner. I henhold til flere vitenskapelige studier12, anslås SARS-CoV-2 å overleve i flere døgn på huden og på overflater. Hyppig rengjøring og desinfisering av overflater samt grundig håndhygiene er identifisert som avgjørende tiltak for å stanse spredningen av SARS-CoV-2, i henhold til verdens helseorganisasjon (WHO) 3.

«Det å vaske hendene og overflatene er ett av de få våpnene mot pandemien», sa Sam de Boo, president i Western Europe Ecolab. «Det er viktig at folk forstår og innser fordelene med hygiene. Med sortimentet av Ecolab-produkter som er dokumentert å fungere mot COVID-19-viruset, kjenner folk seg tryggere og kan følge hygieneatferd raskere for å stanse pandemien og beskytte folkehelsen.»
Ecolabs desinfiseringsmidler brukes på tvers av en rekke kritiske bransjer, herunder mattilbereding og -tjenester, detaljhandel av mat, kost og losji samt helsevesen og institusjoner for langtidspleie. Disse bransjene baserer seg på overholdelse av hygienepraksiser som infeksjon av hender og overflater for å beskytte personalet, pasientene og kundene. Ecolab tilbyr veiledning og protokoller for å sikre effektive prosesser for produkpåføring og desinfisering.

Om produktene

Skinman Soft Protect FF er en flytende, spritbasert håndrens med en unik, hudvennlig formulering med full virusdrepende virkning på 30 sekunder i henhold til EN 14476. Det virker mot bakterier, gjær og viruser. Denne høykvalitetsformelen leverer nødvendig hudbeskyttelse gjennom egenskapene for fukting og hudregenerering.

Sirafan Speed er et hurtigdesinfiseringsmiddel av høy kvalitet som er klart til bruk og ikke trenger skylling, men fungerer omfattende mot bakterier, sopp og innhyllede viruser. Den kombinerte virkningen av de aktive ingrediensene gir hurtigvirkende desinfisering på matkontaktoverflater som tilberedingsbord, kutte- og skjæreanordninger.

Ecolab leverer også et bredt utvalg av andre håndhygiene- og overflatedesinfiseringsprodukter, som på tilsvarende vis til disse to produktene er i samsvar med den europeiske forordningen om markedsføring og bruk av biocidprodukter, EN 14476, som innebærer at de fungerer mot innhyllede viruser, herunder koronaviruser.

Om Ecolab


Ecolab (ECL), som er en pålitelig partner for nesten tre millioner kommersielle kundelokaler, er den globale lederen innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og smitteforebygging. Med et årlig salg på USD [[#0]} milliarder og mer enn 45 000 medarbeidere, leverer Ecolab omfattende løsninger, datadreven innsikt og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere bruk av vann og energi og forbedre driftseffektiviteten og bærekraften for kunder i markeder for mat, helsevesenet, kost og losji samt industri i mer enn 170 land verden over. www.ecolab.com

Følg oss på Twitter på @ecolab, Facebook på facebook.com/ecolab, LinkedIn på Ecolab eller Instagram på Ecolab Inc.

Pressekontakt:
Laetitia Tettamanti
Communications Manager for Ecolab Europe
Laetitia.tettamanti@ecolab.com
+44 7795300685

1 Aerosol and surface stability of HCoV-19 (SARS-CoV-2) compared to SARS-CoV-1. van Doremalen N, Bushmaker T, Morris DH, Holbrook MG, Gamble A, Williamson BN, Tamin A, Harcourt JL, Thornburg NJ, Gerber SI, Lloyd-Smith JO, de Wit E, Munster VJ. N Engl J Med. 2020 Mar 17. doi: 10.1056/NEJMc2004973.. PMID: 32182409.
2 Ryohei Hirose, Hiroshi Ikegaya, Yuji Naito, Naoto Watanabe, Takuma Yoshida, Risa Bandou, Tomo Daidoji, Yoshito Itoh, Takaaki Nakaya, Survival of SARS-CoV-2 and influenza virus on the human skin: Importance of hand hygiene in COVID-19, Clinical Infectious Diseases, , ciaa1517, https://doi.org/10.1093/cid/ciaa1517
3 https://www.who.int/infection-prevention/campaigns/clean-hands/WHO_HH-Community-Campaign_finalv3.pdf


Lignende nyheter