Ecolab leverer fem millioner liter håndrens til NHS

For å hjelpe det britiske nasjonale helsevesenet (NHS) med å bekjempe pandemien setter Ecolab i verk rekordhøy produksjon av kritisk hygieneprodukt i Storbritannia.

08. september 2020
NHS

Ecolab leverer fem millioner liter håndrens til NHS.

Northwich, Storbritannia – 24. august 2020 – Ecolab, den globale lederen innenfor vann, hygiene og smitteforebyggende løsninger og tjenester, skal levere fem millioner liter av håndrensen Skinman Soft Protect FF til NHS sin forsyningskjede innen utgangen av året. 

Ecolab har vært en langsiktig leverandør for NHS sin forsyningskjede, og leverer kritiske løsninger for forebygging av infeksjoner, kombinert med service og opplæring for å sikre renere, tryggere og sunnere helsemiljøer. Under COVID-19-pandemien har etterspørselen etter smitteforebyggende løsninger økt, og Ecolab har samarbeidet tett med NHS sin forsyningskjede for å sikre at de riktige produktene blir levert der de trengs mest på tvers av NHS og helse og sosial omsorg.  

«Ecolab har vært en pålitelig partner under det verste av krisen», sier Miranda Gordon, leder for kategori, sårpleie og infeksjonskontroll ved NHS Supply Chain. «Helseteamet har alltid vært bare en telefonsamtale unna og har vist evne til å strekke seg veldig langt for å hjelpe til med å levere desinfeksjonsprodukter. Nå som toppen er passert, bygger vi opp ny lagerbeholdning av kritiske produkter og sikrer beredskapen vår, uansett hva som måtte komme. Vi er takknemlige for Ecolabs kontinuerlig støtte.»

Ecolab har økt produksjonskapasiteten med 700 prosent over hele Europa for å dekke etterspørselen etter kritiske smitteforebyggende løsninger. For å levere denne rekordmengden av håndrens til NHS sin forsyningskjede har Ecolab mobilisert sitt Weavergate-produksjonsanlegg i Northwich, Cheshire i Storbritannia. Produksjonsteamet har på seks uker satt opp et nytt samlebånd for blanding og fylling for lokal produksjon av spritbasert håndrens for profesjonell bruk i store mengder. De første flaskene ble fylt og levert i begynnelsen av juli, og ytterligere forbedringer bidrar til å produsere en kvart million flasker per uke fra september. 20 nye partnere er ansatt for å støtte produksjonsteamet til mer enn 50 heltidsarbeidere.

«Vi er glade for å jobbe sammen med NHS sin forsyningskjede for å tilby et kritisk produkt til NHS og sosial omsorg over hele Storbritannia», sa Howard Wilkinson, områdedirektør for Ecolab Healthcare i Nord- og Vest-Europa. «Det bredere Ecolab-teamet har jobbet utrettelig for å re-tool og skalere vår lokale produksjon for å levere en løsning til det lokale markedet på under seks uker. Vår responshastighet reflekterer styrken til et globalt selskap med lokal rekkevidde i Storbritannia under COVID-19-pandemien.» 

De fem millioner liter Skinman Soft Protect FF blir levert i litersflasker. Skinman Soft Protect FF er en flytende, spritbasert håndrens med en unik, hudvennlig formulering med full virusdrepende virkning på 30 sekunder i henhold til EN 14476. Å bruke en spritbasert håndrens som spesifikt er dokumentert å virke mot innhyllede virus er en av de beste måtene å unngå overføring av nye patogener på. Ecolab har også levert et bredere spekter av håndhygiene- og overflatedesinfeksjonsprodukter på høyt nivå i samsvar med EN 14476 eller har begrenset spektrumaktivitet mot vaksiniavirus i henhold til EN 14476.

Ecolab er opptatt av å støtte helsetjenester i hele Europa og jobber med 8 700 sykehus i mer enn 90 land over hele verden.

Om Ecolab

Ecolab (ECL), som er en pålitelig partner for nesten tre millioner kommersielle kundelokaler, er den globale lederen innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og smitteforebygging. Med et årlig salg på $13 milliarder dollar og mer enn 45 000 tilknyttede selskaper, leverer Ecolab omfattende løsninger, datadrevet innsikt og personlig service for å fremme matsikkerhet, opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere vann- og energibruk og forbedre driftseffektiviteten og bærekraften for kunder på markedene for mat, helsevesenet, kost og losji og industri i mer enn 170 land verden over. www.ecolab.com

Følg oss på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.  

 

###

 

Lignende nyheter