Grunnleggende opplæring for fagfolk innenfor vaskeri (tysk)

PRESENTATØR: Frank Everts

STED: Ecolab Deutschland GmbH, Monheim am Rhein, Tyskland

For å hjelpe profesjonelle selskaper innenfor tekstilpleie med å møte utfordringene ved stadig skiftende markedsforhold, tilbyr Ecolab opplæring for fagfolk innenfor vaskeri. Den GRUNNLEGGENDE opplæringen innenfor vaskeri (tilbudt på engelsk og tysk) konsentrerer seg om profesjonelt vaskerifag og omfatter emner som vann, hygiene, vaskemaskiner, tekstiler, vaskemidler, deres anvendelser og mer. Modulene er tilpasset alle nivåer av yrkeserfaring og er designet for å utstyre kommersielle fagfolk med essensielle ferdigheter og bransjekunnskap.

FPO 550x310

ARRANGEMENTSDETALJER

Denne 3-dagers opplæringen i faglig vaskerivirksomhet fokuserer på disse emnene:

 • Hygiene
 • Sikkerhet
 • Vaskemidler og deres anvendelse
 • Vann
 • Vaskemaskiner
 • Tekstiler
 • Vaskeprosesser
 • Dispenseringssystemer
 • Hvordan skal tekstilskader håndteres
 • Vann- og energistyring
 • Produkt- og programinformasjon

Det er utarbeidet for 8-20 deltakere og omfatter alle de viktigste temaene for medarbeidre som nettopp har startet karrieren på vaskeriet eller som allerede er erfarne.

Pakken inkluderer 3 dager med intensiv faglig vaskeriopplæring, komplett opplæringsmateriell for alle emner, 3 netter på et middelklassehotell i Monheim am Rhein, inkl. frokost og kveldsarrangementer.

Pris: EUR 1395 (eksl. mva.) 

STED

Ecolab Deutschland GmbH Monheim am Rhein (mellom Düsseldorf og Köln)

Individuell ankomst søndag kveld den 8. november. En lettere middag vil bli tilbudt på forespørsel mellom klokken 19 og 21 på hotellet.

FPO 550x310
Om kursleder

Frank Everts startet i Ecolabs Divisjon for tekstilpleie som Territory Manager og ble veldig raskt forfremmet til Service Technician. Han har lang erfaring i vaskeridrift ved å jobbe side om side med vaskeriledere og operatører i vaskeri. Det neste karrieretrinnet som Manager of Technical Services åpnet dørene for å samarbeide med kunder over hele Europa, men også i Asia og Midtøsten. På grunn av den omfattende erfaringen hans innenfor bransjen for tekstilpleie, er Franks opplæringsstil jordnær og veldig praktisk og legger til rette for alle erfaringsnivåer.

På det personlige planet er mottoet hans: «Hvis det er et problem – prøv å løse det. Hvis du ikke kan løse det – ikke lag noe problem ut av det.» Frank løper regelmessig, noe som gir ham mye ekstra energi. Om sommeren liker han å ta lange sykkelturer med venner over en helg, noe som også gir ham mye glede. Frank spiller i det lokale sambabandet, «den beste og eneste i Dormagen som ligger mellom Düsseldorf og Köln på venstre side av Rhinen», legger han til.

Kontakt Frank direkte (frank.everts@ecolab.com), ved individuelle opplæringsbehov.