Hvorfor det har noe å si NÅR du rengjør hendene dine

PRESENTATØRER: Julie Storr og Claire Kilpatrick

På intet annet tidspunkt har den enkle handlingen å rengjøre hendene dine vært så viktig.

Det er dokumentert at det å vakse hendene regelmessig kan redusere risikoen for å få

SARS-CoV-2 by 36%. bli med oss på et gratis nettseminar og høre fra eksperter på forebygging av global infeksjon hvorfor det har noe å si NÅR du rengjør hendene og hvordan det kan påvirke helsen din.

 

Webcast teaser for #GlobalHandwashingDay 2020

Møt presentatørene

Julie Storr, global health consultant, co-founder and director at S3 Global
Julie Storr
Julie er konsulent på global helse og er en av gründerne og styremedlem i S3 Global. Hun har jobbet internasjonalt i de siste femten årene, hovedakelig som ekspert sammen med Verdens helseorganisasjon om utvikling, gjennomføring og evaluering av globale forbedringsprogrammer på feltet pasientsikkerhet og -kvalitet samt infeksjonsforebygging og -kontroll, med fokus på atferdsendring. 
Claire Kilpatrick, director of S3 Global
Claire Kilpatrick

Claire er styremedlem i S3 Global og har arbeidet med Verdens helseorganisasjon på globalt, regionalt og nasjonalt nivå siden 2008 etter å ha jobbet på nasjonalt nivå innenfor folkehelse i mange år. Hujn arbeider innenfor infeksjonsforebygging, vann, sanitet og hygiene samt antimikrobiell resistens innenfor helsepleie, inkludert kampanjer, utarbeidelse av veilednings- og gjennomføringsstrategier og -verktøy samt landsstøtte. 

Ytterligere kommende arrangementer

No additional upcoming events were found.