1. Hjem
  2. Effektiv rengjøring ved pepperonianlegget ved lav temperatur

Effektiv rengjøring ved pepperonianlegget ved lav temperatur

pepperonipizzaicon

SITUASJONEN

En av kundene våre hadde et sikkerhetsproblem på pepperonianlegget sitt: vannet arbeiderne måtte bruke til rengjøringen var varmt – det holdt hele 63 °C. Dette ble for varmt for partnernes sikkerhet. Kunden ønsket gode rengjøringsresultater med lavere vanntemperaturer og raskere oppstart etter at desinfiseringen var ferdig.

Selskapet sparte i alt 10 460 dollar og økte produksjonen med 260 timer i året.

waterdropicon_265x265

LØSNINGEN

Anleggets hygieneavdeling samarbeidet med Ecolab om å bruke Advantis FC-rengjøringsprogrammet vårt på anleggets råforedlingsområder. Anlegget opprettholdt sin normale tørkeoppsamling, forskylling, skumming og etterskyllingsprosedyrer. Samtidig tok de i bruk et EPA-registrert rensemiddel, og de holdt lavere vanntemperaturer gjennom hele prosessen.

thermometericon

RESULTATET

Advantis FC-programmet vårt ga bedre rengjøringsresultater på pepperonianlegget med lavere vanntemperatur. Selskapet så at dette ga mange fordeler, blant annet:

  • mindre energibruk ved overgangen fra varmt vann til vann med lavere temperatur
  • ensartede ATP-data fra anlegget
  • ikke lenger behov for klorforsterker for alkaliske produkter

Anlegget fikk også raskere oppstart. Dette førte til mindre bruk av tid og energi da kjølerommet gikk fra 5 oC til 10 oC i stedet for 15 oC etter hygienisering.

Men viktigst av alt var at kunden oppnådde bedre sikkerhet for medarbeiderne på følgende måter:

  • redusert eller eliminert kondensering, noe som ytterligere bidro til å redusere nedetiden i forbindelse med hygieniseringen
  • bedre synlighet fra 2 til 12 m med mulighet for å redusere uhell ved sprøyting og farer ved bruk av gaffeltruck
  • lavere vanntemperatur ga mindre fare for å brenne seg
Save $10,460 Per Year

MÅLBARE BESPARELSER

Kunden sparte en time per natt i produksjonstid, tilsvarende 260 timer i året. De opplevde en energibesparelse på 7 400 USD per år på råsiden* av anlegget fra oppvarming til 49 oC i stedet for 63 oC. Anlegget eliminerte klorforsterkerne fra prosessen, noe de sparte 760 USD på i året. Og endelig opplevde kunden en energibesparelse på 2 300 USD i året ved at de endret temperaturen på kjølerommet fra 10 oC til 5 oC.

I alt sparte kunden 10 460 USD og 260 produksjonstimer i året ved pepperonianlegget ved å begynne å bruke Advantis FC-programmet.

*Råsiden utgjør 1/3 av anlegget

Vis alle historier

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på

Our search returned no results.