Klare seg gjennom krevende tider


Selv om vi ennå ikke vet når, kommer COVID-19-pandemien til å ta slutt. Inntil den tid navigerer selskaper av alle størrelser i alle bransjer hvor de enn er i verden, seg gjennom ukjent farvann.

Ecolab er behjelpelig.

Uansett hvilket stadium av pandemien dere opplever i dag, samarbeider vi med dere om å håndtere virkningene og opprettholde effektiv drift, noe som begrenser infeksjonsrisikoen for kunder og medarbeidere til et minimum – og bygger opp robust drift.

Støttet opp av løsningene og bransje- og folkehelseekspertisen vår, blir dere klare til å ønske kundene velkommen igjen og oppfylle høynede forventninger til sikkerhet, renhet og helse etter hvert som vi går inn i bedre tider.

_

Hvordan kan virksomheten min håndtere COVID-19?

Uansett om dørene deres åpnes for drift, dere administrerer nye protokoller eller dere gjør klar til å ønske kunder velkommen og medarbeidere tilbake for første eller andre gang, kan Ecolab være behjelpelig med å levere desinfiseringsprodukter, opplæring og samsvarsinformasjonsmuligheter for virksomheten din. Skaff bransjespesifikk ekspertise, -ressurser og -informasjon og registerer deg for å holde deg oppdatert med den nyeste informasjonen om COVID-19.