1. Hjem
  2. Våre konsepter
  3. Hva vi tilbyr
  4. Apex for manuell oppvask

Apex™ for manuell oppvask

Ecolabs oppvask gjør det lettere å få helt rent servise, glass og bestikk, noe som gjør et positivt inntrykk på gjestene og gir dem lyst til å komme tilbake. Ecolabs representant vil samarbeide nært med deg om å velge riktig flytende eller fast produkt som passer de spesifikke behovene som din virksomhet har.

– Bedre kontroll.
– Helt enkelt.

Apex- utvalget av effektive produkter for manuelle oppvaskprodukter inkluderer:

oppvaskmidler for manuell oppvask
bløtlegging av bestikk
bløtlegging av panner og kasseroller
produktegenskaper:
apex manuelt oppvaskmiddel

Nå er det enklere enn noensinne å holde oppvaskkostnadene under kontroll samtidig som du får mest mulig ut av Ecolabs faste midler for manuell oppvask. Det faste midlet på 1 kg er utviklet med en sammensetning som fjerner de mest gjenstridige matrestene samtidig som oppvasken blir mer effektiv.

Ecolabs faste middel for manuell oppvask med tilhørende mobil dispenser, gjør det lettere å oppnå skinnende rene resultater samtidig som avfall unngås. Middelet er klart til bruk på noen få sekunder, slik at du effektivt kan fylle oppvaskkummen med helt riktig løsning hver eneste gang.

Mer
NEDLASTING AV BROSJYRER
Suksessen din avhenger av å oppnå tilfredse gjester og håndtere risiko. Ecolab er en leder innenfor matservicebransjen og tilbyr tjenester og løsninger som hjelper deg med å skape matopplevelser som huskes. Last ned brosjyrene nedenfor hvis du vil ha mer informasjon om Apex-produktspekteret eller matserviceprogrammet.