Ecolab lanserer vaskeribeskyttelsesprogrammet med flere nivåer, PROTEX360°

Integrerte løsninger for å sikre sikker og effektiv utførelse av vaskedrift og gjenåpning etter COVID-19-pandemien og videre

12. juni 2020
Integrerte løsninger for å sikre sikker og effektiv utførelse av vaskedrift og gjenåpning etter COVID-19-pandemien og videre

Wallisellen, Sveits – 10. juni 2020 – Ecolab Inc., verdensledende innen teknologi for vann, mattrygghet og forebygging av infeksjoner, har introdusert PROTEX360°, et program som hjelper kommersielle vaskerier og tekstilutleiefirmaer til å gjenåpne driften trygt og oppnå 360°- beskyttelse.


PROTEX360° er oppbygd av fem solide søyler: tekstilvaskløsninger, hygieneplaner for å beskytte senge- og dekketøy, mennesker og fasiliteter, BIO-forurensningskontroll, teknisk støtte og opplæring. Denne femgrenede tilnærmingen er med på å sikre vellykket beskyttelse av tekstiler og sikker, effektiv gjenåpning og styring av vaskeriet.


«Siden begynnelsen av 2020 har utbruddet av COVID-19-pandemien hatt en utrolig innvirkning på hele verden, spesielt måten mennesker lever og tenker på», sa Patrice Sarrazin, Global Senior Portfolio Manager for Ecolab Textile Care i Europa. «Som svar på denne situasjonen har Ecolabs team av eksperter på tekstilpleie prøvd å identifisere løsninger som kan hjelpe kundene våre og den omkringliggende bransjen med å bekjempe pandemien, med ytterligere vekt på den viktige rollen som hygiene spiller. Med PROTEX360° kan vi tilby vaskervirksomheter de nødvendige verktøyene og ressursene for å opprettholde den pågående sikkerheten etter et utbrudd, innesperring og utover.»


Riktig rengjøring og desinfisering av tekstiler er en viktig del av et effektivt program for infeksjonsforebygging og -kontroll. Tekstilvaskesøylen til PROTEX360°-løsningen underbygger viktigheten av trygge og rene tekstiler og gir vaskerier veiledning for å oppnå et bredt effektivitetsspekter av desinfeksjon (bakterier, gjær, sopp, virus) ved bruk av D+-registrerte prosesser. Etter den nye BPR-forordningen må for eksempel en effektiv prosess mot virus respektere EN 14476-normen.

«Fokus på rene, bakteriefrie og hygieniske tekstiler har aldri vært viktigere enn det er nå. Bare rent er ikke lenger nok. Å kunne tilpasse hygieneprotokoller etter «den nye normalen» etter COVID-19-utbruddet, og kommunisere innsatsen effektivt, har blitt en av de høyeste prioriteringene.»Valentina Fontana Ecolab


Marketing Manager South og Project Manager for PROTEX360° Laundry Protection Program

Hygieneprotokoller er grunnleggende for å sikre helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen. Søylen for hygieneplanen i PROTEX360° Laundry Protection Program inneholder retningslinjer, protokoller og prosedyrer for å sikre sikker bruk av kjemikalier som er nødvendige for å rengjøre og desinfisere de forskjellige områdene på vaskeriet.


Hygienestandarder for forurensningsrisiko under og etter vask er de kritiske ingrediensene i BIO-forurensningskontrollsøylen til PROTEX360°. Vi kan støtte vaskerier i sertifiseringsprosessen deres (for å enten følge RAL-retningslinjer eller EN14065- og/eller EN14698-normer) som kombinerer kunnskap og opplæring fra Ecolabs team av eksperter for å sette opp, overvåke og tilpasse riktige hygieneprotokoller.


«Fokuset på rene, smittestoffrie og hygieniske tekstiler har aldri vært viktigere enn det er i dag. Bare rent er ikke lenger nok. Å kunne tilpasse hygieneprotokoller etter «det nye normalen» etter COVID-19-utbruddet, og kommunisere innsats effektivt har blitt en av de høyeste prioriteringene» forklarte Valentina Fontana, Program Manager for PROTEX360°-programmet hos Ecolab. «Pasient- og forbrukersikkerhet starter på vaskeriet, og vi er klare til å støtte kundene våre i å tilby renere, tryggere og sunnere miljøer.»


Hvis du vil finne ut mer om PROTEX360°, gå til programsiden


Om Ecolab

Ecolab (ECL) er en pålitelig partner for nesten tre millioner kommersielle kundelokaliteter, er verdensledende innenfor løsninger, tjenester for vann, hygiene og smitteforebygging. Med et årlig salg på USD [[#0]} milliarder og mer enn 45 000 medarbeidere, leverer Ecolab omfattende løsninger, datadreven innsikt og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere bruk av vann og energi og forbedre driftseffektiviteten og bærekraften for kunder i markeder for mat, helsevesenet, kost og losji samt industri i mer enn 170 land verden over. www.ecolab.com

Lignende nyheter

 

Se alle nyheter