Vi fortsetter å skape verdier for olje- og gassindustrien som to beste-i-kategori-organisasjoner

Nalco Champion-oppstrømsvirksomheten vår er nå kjent som ChampionX, og Nalco Champion-nedstrømsvirksomheten vår har blitt til Nalco Water.

01. mars 2020

I mer enn nitti år har Nalco Champion bygget opp sitt omdømme for å levere uovertrufne produkter og tjenester til olje- og gassvirksomheter over hele verden. Opp gjennom årene har vi blitt kjent for de innovative løsningene våre og for å ha de mest kunnskapsrike medarbeiderne innenfor bransjen som leverer dem.

Nå tar vi de neste trinnene i vår svært suksessrike ferd i oppstrøms- og nedstrømsmarkedene.

Nalco Water

Nalco Champions nedstrømsvirksomhet kommer til å fortsette å skape verdi til kunder som et Ecolab-selskap under merket Nalco Water som utnytter synergier i driftsmodeller, teknologi og innovasjon. Som markedsleder er formålet vårt å tilby bransjens beste tjeneste og differensierte teknologier for å tilfredsstile de voksende globale kravene til kundene. Ecolab satser fortsatt på å vokse og investere i å betjene markeder innenfor raffineri og petrokjemikaler for å støtte verdens økende krav til rikelig energi.

Gå til nalcowater.com for mer informasjon.

ChampionX

Oppstrømsvirksomheten vår kommer til å fortsette å betjene kunder som ChampionX, en organisasjon som er best på sitt felt og fullt ut fokuserer på å tilby tjenester og innovasjoner til oppstrøms olje- og gassindustrier som du forventer fra markedslederen.

Hva betyr dette for deg?

 • En organisasjon med markedsforment kapasitet innenfor områdene reservoar, produksjon, midtstrøm og vann.
 • Økt fokus på dynamiske bransjetrender og en spesialutformet strategi for å møte deres voksende globale krav
 • Økt kapasitet og investeringer i digitale innovasjoner som gir deg den dataanalysen og intelligensen som du trenger for å forbedre virksomhetene deres og drive frem bruk av digital teknologi i oljesektoren
 • En markedsledende geografisk tilstedeværelse, forsyningskjede og tjenestemodell med optimale underleveransestrategier
 • Fortsatt lederskap og innovasjoner for bransjen innen vannkontroll
 • En partner med størrelsen og fleksibiliteten til å muliggjøre markedsledende investeringer og kapasitet som kundene våre krever

ChampionX har en spennende fremtid i møte. Som kunngjort skal ChampionX skilles ut av Ecolab og fusjoneres for å bli et datterselskap av Apergy, et aksjeselskap med ledende oljefeltutstyr og teknologitilbud. Vi forventer at denne prosessen fullføres innen utgangen av andre kvartal 2020.

Sammen bygger vi en kundesentrisk global leder med en produksjonsfokusert portefølje av bredere tilbud på en meningsfull skala og med større rekkevidde samt 7 000 talentfulle og erfarne medarbeidere som er posisjonert til å oppfylle bransjens skiftende behov.

Gå til www.championx.com for mer informasjon.

 

SISTE NYTT

 • Ecolab kunngjør planen om å skille ut sin oppstrøms energivirksomhet

  Les pressemeldingen
 • ChampionX skal fusjonere med Apergy for å gi en global leder innenfor løsninger for produksjonsoptimalisering

  Les pressemeldingen