Ecolab er utnevnt som ett av de mest etiske selskapene for 14. år på rad.

Ett av bare sju selskaper som har mottatt anerkjennelse fra Etisphere hvert år siden 2007

25. februar 2020
World Most Ethical Companies 2020 Logo

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., den globale lederen innenfor teknologi og tjenester for vann, matsikkerhet og folkehelse, er igjen blitt anerkjent som ett av verdens mest etiske selskaper av Ethisphere Institute, en global leder innenfor utarbeiding og fremming av standarder for etisk forretningsskikk. Ecolab har blitt utnevnt til ett av verdens mest etiske selskaper hvert år siden listens oppstart i 2007.

«Vi er igjen beæret over å bli anerkjent av Ethisphere Institute som ett av verdens mest etiske selskaper», sa Ecolabs styreleder og CEO Douglas M. Baker, Jr. «En forpliktelse til etisk atferd er grunnleggende for langsiktig suksess, og vi vet at det er de daglige beslutningene som medarbeiderne våre fatter for å gjøre det rette som opptjener omdømmet vårt over tid.»

Siden 2007 har Ethisphere anerkjent selskaper på listen over World's Most Ethical Companies for sin kritiske rolle i å påvirke og drive frem positive endringer i næringslivet og samfunn rundt om i verden og jobbe for å maksimere effekten der det er mulig. Listen over World's Most Ethical Companies fortsetter å være en nøkkelressurs for investorer innenfor miljø, sosiale forhold/rettigheter og selskapsstyring (ESG).

«Gratulerer til alle hos Ecolab som fortjenner denne anerkjennelsen», sa Ethispheres CEO, Timothy Erblich. «Dette er øyeblikket for å anerkjenne lederne som jobber for å fremme selskapskulturer definert av integritet og bygge opp under selskapene som bidrar til et bredere samfunnskrav og til et større, felles gode.»

Anerkjennelsen fra World's Most Ethical Companies er basert på rammeverket til Ethisphere Institute's Ethics Quotient ® (EQ), som tilbyr en objektiv, konsekvent og standardisert måte å vurdere resultater på. Den innsamlede informasjonen gir et omfattende prøveuttak av definitive kriterier på kjernekompetanse, i stedet for alle aspekter av bedriftsledelse, risiko, bærekraft, etikk og overholdelse av lover og forskrifter.

Vurderingspoeng genereres i fem nøkkelkategorier: ordning for etikk og overholdelse (en vekting på 35 prosent), bedriftsborgerskap og ansvar (20 prosent), etisk kultur (20 prosent), selskapsstyring (15 prosent) og ledelse, innovasjon og omdømme (10 prosent).

For å se Ethispheres liste for 2020 over World's Most Ethical Companies, gå til: worldsmostethicalcompanies.com/honorees.

Om Ecolab
Ecolab (ECL), som er en pålitelig partner med nesten tre millioner kommersielle kundelokaliteter, er den globale lederen når det gjelder å drive frem forretningsytelse og samtidig beskytte mennesker og vitale ressurser. Med en årlig omsetning på 15 milliarder amerikanske dollar og mer enn 50 000 medarbeidere, leverer Ecolab omfattende løsninger, databasert innsikt og persontilpasset service for å fremme matsikkerhet, opprettholde rene omgivelser, optimalisere vann- og energibruk samt forbedre driftseffektivitet og bærekraft for kunder i markeder for mat, helsevesen, kost og losji og industri i mer enn 170 land verden over. www.ecolab.com

Følg oss på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

Om Ethisphere
Ethisphere® Institute er en leder globalt når det gjelder definisjon og fremming av standarder for etisk bedriftspraksis som driver markedstillit og bedriftens anerkjennelse og suksess. Ethisphere har grundig ekspertise når det gjelder å måle og definere kjernestandarder for etikk ved å benytte datastyrt innsikt som hjelper bedrifter med å forbedre bedriftens anseelse i tillegg til å måle og forbedre kulturen. Ethisphere hedrer overlegne prestasjoner gjennom programmet Verdens mest etiske selskaper og tilbyr et fellesskap av bransjeeksperter gjennom Business Ethics Leadership Alliance (BELA). Du finner mer informasjon om Etisphere på ethisphere.com.

(ECL-C)

Roman Blahoski
651-250-4385
MediaRelations@Ecolab.com

Kilde: Ecolab Inc.

Lignende nyheter