Ecolab tilbyr opplæring for fagfolk innenfor vaskeri 

Fra det grunnleggende til teknisk ferdighetsopplæring

17. januar 2020
Opplæring

Hvis du vil hjelpe profesjonelle selskaper innenfor tekstilpleie med å møte utfordringene ved stadig skiftende markedsforhold, tilbyr Ecolab to nye moduler i vaskeriopplæring for fagfolk innenfor vaskeri.

Den GRUNNLEGGENDE opplæringen innenfor vaskeri (tilbudt på engelsk og tysk) konsentrerer seg om profesjonelt vaskerifag og omfatter emner som vann, hygiene, vaskemaskiner, tekstiler, vaskemidler, deres anvendelser og mer.

Den TEKNISKE opplæringen innenfor vaskeri (tilbudt på engelsk og tysk) konsentrerer seg om dispenseringssystemer og håndtering av vaskeridata.

Disse opplæringsøktene er designet for å utstyre fagfolk innenfor kommersielle vaskerier med essensielle ferdigheter og bransjekunnskapen som kreves. Modulene er tilpasset alle nivåer av profesjonell yrkeserfaring og tilbys både på engelsk og tysk.

Velg passende opplæringsnivå fra listen over tilgjengelige datoer og registrer deg direkte ved å klikke på lenkene nedenfor:

GRUNNLEGGENDE opplæring for fagfolk innenfor vaskeri (engelsk) 23.–25. mars 2020

GRUNNLEGGENDE opplæring for fagfolk innenfor vaskeri (tysk) 27–29. april 2020

TEKNISK opplæring for fagfolk innenfor vaskeri (engelsk) 18.-19. mai 2020

GRUNNLEGGENDE opplæring for fagfolk innenfor vaskeri (tysk) 9.–11. november 2020

TEKNISK opplæring for fagfolk innenfor vaskeri (tysk) 30. november–1. desember 2020

Om Ecolab

Ecolab (ECL) er en pålitelig partner med nesten tre millioner kundesentere. Firmaet er derfor blitt den globale lederen innenfor teknologi og tjenester for vann, hygiene og energi som beskytter folk og vitale ressurser. Med en årlig omsetning på 15 milliarder dollar og 49 000 medarbeidere, leverer selskapet omfattende løsninger og service på stedet for å fremme trygg mat, opprettholde rent miljø, optimalisere bruken av vann og energi og gi en bedre driftseffektivitet hos kundene innenfor markeder for mat, helsevesen, energi, kost og losji og industrien i over 170 land verden over.

Følg oss på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

 

Lignende nyheter