Ecolab lanserer ECOLAB3D™-nettskyplattform for bransjedekkende industriell vannkontroll

Utnytter forutsigende analyser og innovativ 3D TRASAR™-teknologi for å hjelpe virksomheter med å redusere vannbruk og oppnå driftsmessig ytelse i verdensklasse

04. september 2019
Ecolab3D for Water Management

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., den globale lederen innenfor teknologier og tjenester for vann, hygiene og energi utnytter sitt globale 3D TRASAR™-fotavtrykk og ved å bruke kraften fra avansert digital teknologi gjennom ECOLAB3D™-nettskyplattformen hjelper det virksomheter med å forbedre eiendelens ytelse og redusere vannbruk.

ECOLAB3D er en nettskybasert digital plattform, utviklet med støtte fra Microsoft og Accenture, som samler inn data fra Ecolabs prosessstyrings- og overvåkingssystemer, automatiseringsverktøy samt andre systemer for å skape sanntidsvarsler, optimalisere anleggsdrift og referanseytelse på tvers av selskapets nettsteder. Plattformen er designet for å muliggjøre tilpassede løsninger som møter kundens spesifikke virksomhetsbehov, fra mat og drikke og kraftverk til anleggssteder og sykehus.

For vannkontroll, bruker ECOLAB3D avansert digital teknologi for å optimalisere komplekse vann- og produksjonssystemer. Det utnytter de digitale sanntidskapasitetene, den innovative kjemien og fjernovervåkningen til Ecolabs 3D TRASAR-teknologi, en bransjeledende og omfattende løsning for vannytelse, for å bidra til global operasjonell ytelse, forbedre eiendelens utnyttelse og redusere vannbruk.

«ECOLAB3D for vannkontroll er en integrert nettskyplattform som gir selskaper innsikt i vannøkosystemer på tvers av virksomheten», sa Natasha Chen, senior vice president av Global Platforms for Ecolab. «Plattformen er designet for å gjøre innsikt om til handlingsrike resultater som hjelper selskaper med å øke verdier og å oppnå bærekrafts- og driftsmål.»

Ecolabs bransjeledende 3D TRASAR-teknologi bygger på 30 års utnyttelse og samler inn mer enn 90 milliarder datapunkter årlig fra over 40 000 systemer for vannovervåkning over hele verden. ECOLAB3D kombinerer disse dataene med informasjon fra andre tilkoblede enheter og tredjepartskilder, og bruker analyser for å hjelpe med å forutse og håndtere problemer før de oppstår.

I samarbeid med Ecolabs team av 130 dedikerte ingeniører ved sitt System Assurance Center, inkluderer ECOLAB3D-tjenester for vannkontroll, fjernovervåkning 24/7 og analysemuligheter for å raskt identifisere muligheter på tvers av nettsteder og bransjer, samt løse risikoer forbundet med vann og andre driftsproblemer på tvers av kundens virksomhet.

«Den økende knappheten på ferskvann over hele verden er fortsatt et av dagens mest presserende problemer», sa Ecolabs President og Chief Operating Officer Christophe Beck. «Ved å utnytte kraften av digital teknologi, kan vi bidra til å forbedre hvordan virksomheter overvåker, administrerer og reduserer vannbruk for å forbedre driftsytelse og minimalisere innvirkningen på naturen. Kvaliteten på dataene våre, og bransjekompetansen vår over flere tiår revolusjonerer måten bransjen forvalter og bevarer vann på.»

Judson Althoff, Executive Vice President i Microsoft, sa, «Omfanget av og hastigheten til verdens miljøendringer har gjort det stadig tydeligere at bransjer må gjøre mer. Ecolab har banebrytende nye måter for å hjelpe selskaper over hele verden med å akselerere hvordan de skal takle vannknapphet. Vi er stolte av samarbeidet vårt med Ecolab og deres valg av Microsoft Azure for å underbygge tjenestene de tilbyr kunder.»

Manish Panjwani, en administrerende direktør i Accenture og teknologirådgiver i selskapets North America Resources sa, «vi ser frem til å hjelpe Ecolab og deres kunder med å ta i bruk raske fremskritt innenfor teknologi for hjelpe med å bevare verdens verdifulle naturressurser.»

For mer informasjon om ECOLAB3D se ecolab.com/ecolab3d.

Om Ecolab
Ecolab (ECL) er en pålitelig partner med nesten tre millioner kundesentere. Firmaet er derfor blitt den globale lederen innen teknologi og tjenester for vann og hygiene som beskytter folk og vitale ressurser. Med en årlig omsetning på 15 milliarder dollar og 49 000 medarbeidere, leverer selskapet omfattende løsninger og service på stedet for å fremme trygg mat, opprettholde rent miljø, optimalisere bruken av vann og energi og gi en bedre driftseffektivitet hos kundene innenfor markeder for mat, helsevesen, energi, kost og losji og industrien i over 170 land verden over.

Følg oss på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-P)

Roman Blahoski
Ecolab
651 250 4385
roman.blahoski@ecolab.com

 

Lignende nyheter