EMS World Expo

Alltid tilpasningsdyktig. Alltid forberedt.

STED: Georgia World Congress Center, stand 629

Akkurat som dere, tilpasser EMS World Expo seg kontinuerlig for å sikre at dere alltid er forberedt på jobben deres. Uansett formatet kan dere regne med at EMS World Expo er rede til å besørge dere med det siste nye innenfor opplæring for å kunne yte deres beste. Besøk Ecolab på bod 629 under EMS World i Atlanta og ta Bioquell BQ-EMS sitt system for dekontaminering av ambulanser nærmere i øyesyn under verdens største EMS-arrangement.

 

EMS Logo: EMS professionals are always adapting to meet the needs of their patients

Alltid tilpasningsdyktig. Alltid forberedt.

Fra en pandemi til en naturkatastrofe og alt som faller i mellom, tilpasser akuttmedisinfagfolk seg alltid etter pasientenes behov. Akkurat som dere, tilpasser EMS World Expo seg kontinuerlig for å sikre at dere alltid er forberedt på jobben deres. Uansett formatet kan dere regne med at EMS World Expo er rede til å besørge dere med det siste nye innenfor opplæring for å kunne yte deres beste.

Bli med oss i egen person, eller koble til via nettet
EMS World Expo er glad for å kunne tilby noe for enhver i år. Bli med oss personlig i Atlanta, Georgia, på Georgia World Congress Center (finn ut hva vi gjør for å gjøre det så trygt for dere å møtes igjen). Eller registrer dere som deltaker virtuekt og bli med oss fra hvor som helst i verden.

Begge alternativene har unike fordeler og egenskaper, og gir dere den nyskapende utdanningen og de enestående nettverksmulighetene dere forventer fra EMS World Expo.

 

Ytterligere kommende arrangementer

No additional upcoming events were found.