Marriott: Mål for bærekraft i 2025 og senere

Marriott Logo

Bakgrunn

Hva har verdens største enkeltoperatør av hoteller og den globale lederen innen teknologi for vann, hygiene og energi samt tjenester til felles? De har felles verdier som setter folk først, et ønske om bærekraft og et globalt omfang. Disse felles prinsippene ligger til grunn for det vellykkede og langvarige samarbeidet mellom Marriott og Ecolab.

– Vi ønsker å bli kjent som verdens foretrukne reiseselskap, samtidig som vi oppfyller vårt globale ansvar slik at vi er en drivkraft for det godt, forteller Denise Naguib, visepresident for bærekraft og leverandørmangfold hos Marriott International. – Når vi inngår et samarbeid med en leverandør for løsninger som Ecolab, hjelper det oss til å oppnå våre mål for bærekraft og sikre at vi gir gjestene vår en fremragende opplevelse.

Marriott har ambisiøse mål om 2025 bærekraftighet og sosial påvirkning for sine mer enn 6 500 eiendommer over hele verden, og Ecolabs teknologi påvirker direkte tre av hovedmålene:

  • redusere vannintensitet med 15 prosent
  • redusere karbonintensiteten med 30 prosent
  • redusere avfall til landdeponi med 45 prosent

Samtidig må Marriott sikre at gjestene får en opplevelse som tilsvarer eller overstiger deresx forventninger. Utfordringen er å levere høyest mulig standard av renslighet på serveringstøy, lintøy
og vann og samtidig oppnå bedre driftseffektivitet og bærekraft.

eROI Icon

Årlige besparelser

VANN

3,34 milliarder

liter vann – tilsvarer drikkevannsbehovet til mer enn

3 millioner mennesker

ENERGI

114 millioner

kWt energi

LUFT

21 500 tonn

CO2e

AVFALL

2 millioner

kg avfall

"Vi ønsker å bli være som verdens foretrukne reiseselskap og samtidig oppfylle vårt globale ansvar for å være en drivkraft for noe godt. Et samarbeid med en leverandør for løsninger som Ecolab hjelper oss til å oppnå målene våre for bærekraft og sikre at gjestene våre får en best mulig opplevelse.»

Denise Naguib

Visepresident, Bærekraft og leverandørmangfold
Marriott International

Innovasjon

Fra gjesterom til kjøkken, fra vaskerier til kjøletårn, påvirker løsningene fra Ecolab omgivelsene positivt uten å ofre kvaliteten som gjester venter fra en Marriott-eiendom.

Teknologiske høydepunkter

Aquanomic™ Low-Temp Laundry Program, som gir overlegne resultater og forlenger lintøyets levetid, reduserer gjenvask, sparer på vann og energi og reduserer utslippene av drivhusgasser.

3D TRASAR™ Technology for Cooling Water gir kontroll og optimalisering av kjølesystemer ved behov, noe som hjelper kundene med å beskytte ressursene sine og samtidig redusere bruken av vann og energi. Den innovative teknologien oppdager negative tegn som innevarsler kalkavleiringer, korrosjon og biologisk tilskitning ved hjelp av sanntidsdata og bestemmer riktig reaksjon for å levere optimal ytelse og besparinger.

Disse og andre løsninger har hjulpet Marriott International til å opprettholde høye standarder og oppnå betydelige besparinger av vann, energi, CO2-utslipp og fast avfall, noe som bidrar til Marriotts mål om 2025 bærekraft.

Last ned denne suksesshistorien

Beslektede suksesshistorier