550x310_GroupB

Aquanomic-vaskeriprogram

Rent og hvitt. Mykt og friskt. Du vil ha de rene, hvite, myke og friske resultatene som gjester forventer - første gang lintøy vaskes. Vannbesparende vaskeriprogram tilbyr konsekvent overlegne resultater som gir betydelige energibesparelser i forhold til tradisjonelle vaskeriprogrammer og forbedrer fortjenesten. Uansett hva vaskeribehovet og utfordringene dine er, kan Ecolab tilby en komplett vaskeriløsning som bidrar til å redusere gjenvask, mens du forlenger levetiden på lintøyet.
Den trygge og enkle måten å oppnå fantastiske resultater på
Aquanomic er det siste revolusjonerende og nyskapende gjennombruddet for vaskerier. Programmet bidrar til bedre kvalitet, sikkerhet, pålitelighet og driftseffektivitet i vaskeriet. Løft vaskeridriften opp til neste nivå ved å kontrollere kostnadene, oppnå best mulig resultater og beskytte varemerket ditt med Aquanomic.

 

Aquanomic er en komplett vaskeriløsning

Aquanomic er en komplett vaskeriløsning og er utviklet for å levere førsteklasses resultater og løse de største vaskeriutfordingene.

  • gir konsistente resultater av høy kvalitet
  • varsler når prosedyrer ikke følges
  • gjør vaskeriet enklere og sikrere for deg og medarbeiderne dine
  • reduserer emballasjeavfall med opptil 70 %
  • kan bidra til å redusere vann- og energikostnadene
Brosjyre for Aquanomic-vaskeriprogrammet

Last ned produktbrosjyren nedenfor for å få flere produktdetaljer og lære mer om hvordan Aquanomic-vaskeprogrammet gir bedre driftseffektivitet i vaskeriet ditt.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.