Forplikte seg til endring: Satsing på fremtidige kvinnelige ledere

President og adm.dir. Christophe Beck blir en Catalyst CEO Champion for Change

07. mars 2022
Ecolab woman associate.

Få bukt med fordommene. Dette er temaet for den internasjonale kvinnedagen, en global dag for å feire kvinners prestasjoner og oppfordre til likestilling mellom kjønnene. Hva betyr det å få bukt med fordommene? For Ecolab betyr det å gjøre en utfordring om til en mulighet for å gjøre selskapet til ett av de beste stedene for kvinner å jobbe, utvikle seg og trives.

I desember 2021 ble Ecolabs president og adm. dir. Christophe Beck en Catalyst CEO Champion For Change-underskriver, og fortsatte forpliktelsen som tidligere adm.dir. i Ecolab, Doug Baker, sist signerte i 2020. Sammen med over 70 andre globale selskaper og Catalyst, en ledende global ideell organisasjon som bidrar med å skape arbeidsplasser som jobber for kvinner, påtok Ecolab sterke organisatoriske forpliktelser – og Beck forpliktet seg personlig til å støtte mangfold, inkludering og likestilling i arbeidslivet.

"Å skape et inkluderende miljø med sterke allianser for kvinner på arbeidsplassen vår er ikke bare hyggelig å gjøre for oss - det er et nødvendig for bransjen," sa Beck. "Kvinner spiller en avgjørende rolle i hvordan vi utvikler en virkelig mangfoldig og inkluderende kultur, og vi kan ikke lykkes uten deres stemmer, perspektiver og lederskap."

Tidlig i fjor var Beck og ledere fra hele Ecolab vertskap for et direktebasert arrangement med fokus på kvinners erfaringer på arbeidsplassen, delte deres personlige karrierehistorier og diskuterte praktiske tiltak for å skape en mer rettferdig arbeidsplass.

Under dette arrangementet delte Beck sin visjon for organisasjonen når det gjelder å nå dens 2030 effektmål. Det inkluderer økende kjønnsmangfold på alle nivåer i organisasjonen. For første gang i Ecolabs historie satte selskapet mål for hvert team med hensyn til mangfold, rettferdighet og inkludering. Disse målene ble utledet ved å forstå deres nåværende status som organisasjon, identifisere hva som fungerer og ikke fungerer, og finne hullene som hindrer organisasjonen i å nå målet sitt.

Siden implementeringen av denne nye forretningsstrategien, har Ecolab hatt større fremgang i løpet av dette ene året enn de tre foregående årene mot å nå målene sine. Dette inkluderer målet til selskapet om å øke kvinner i lederroller til 35 %, og det har som målsetting å fortsette denne fremgangen ved å bruke Catalyst som en ansvarlighetspartner.

"Vi applauderer Christophe Beck, sammen med de andre administrerende direktørene i Catalyst Champions og organisasjonene deres for sitt vedvarende engasjement og initiativ for mangfold, rettferdighet og inkludering (DEI) gjennom utfordringene med pandemien," sa Catalysts president og administrerende direktør Lorraine Hariton. "Det er viktig at vi fortsetter å utvikle mulighetene for at kvinner, spesielt fargede kvinner, kan bli ledere, hvis vi skal oppnå betydelige resultater med å skape rettferdige og inkluderende arbeidsplasser for kvinner."

 

Lignende nyheter