Ecolab ligger foran timeplanen i å spare nok vann for 1 milliard mennesker

2018 bærekraftsrapport fremhever hvordan selskapet hjelper virksomheter med å akselerere meningsfylt forandring

08. juli 2019

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., den globale lederen innen vann-, hygiene- og energiteknologi, har utgitt sin 2018 konsernbærekraftrapport, Accelerating Meaningful Change, som fremhever arbeidet med ledende selskaper over hele verden for å redusere miljøinnvirkning og sørge for kostnadsbesparelser. Publikasjonen 2018 er Ecolabs 12. årlige konsernbærekraftrapport.

"Om det gjelder å spare vann eller å redusere avfall og utslipp av klimagasser, er det en voksende realisering om at disse prioritetene går hånd i hånd med virksomhetens vekst og lønnsomhet", sier Ecolabs styreformann og CEO Douglas M. Baker, jr. "Utfra arbeidets natur hjelper vi selskaper med å nå sine operasjonelle og bærekraftige mål."

I 2018 hjalp Ecolab selskaper på nesten tre millioner steder rundt om i verden:

  • Konservere mer enn 188 milliarder gallon vann, tilsvarende det årlige drikkbehovet til 650 millioner mennesker. Ecolab ligger foran tidsplanen for å nå sitt 2030 mål om å spare 300 milliarder gallon vann, som tilsvarer behovene til en milliard mennesker.
  • Spare 19 trillion britiske termiske enheter (BTUer) energi
  • Unngå 2,4 milliarder pund klimagassutslipp
  • Eliminere 54 millioner pund avfall

Kasusstudier inkludert i Ecolabs 2018 konsernbærekraftrapport inkluderer:

  • Utvikling av en bærekraftig prosess for å gjøre forbedringer i vannkontroll på tvers av de globale operasjonene til Archer Daniels Midland Company (ADM), et av verdens største selskaper innenfor matvarer og jordbruk. Ved å bruke 3D TRASAR™-kjølevannsteknologi oppnådde ADM vannbesparelser på 2,3 milliarder gallon årlig.
  • Minimalisere risikoen for Legionella-bakterier i vannanleggene til SAP, en leder i programvarebransjen og i administrasjonspraksis for vannsikkerhet, og bidra til å unngå omtrent $ 8 millioner i potensielt inntektstap per år.
  • Redusere problemer med korrosjon og skumdannelse i operasjonene til Energias do Brasil (EDP), et av Brasils største elforsyningsfirmaer, ved bruk av Ecolabs Purate™-teknologi for å hjelpe med å spare 316 millioner gallon vann per år og redusere utslipp av karbondioksid med 18,9 millioner pund årlig.

Innenfor sine egne operasjoner arbeider Ecolab for å redusere vannuttak med 25 % og klimagassutslipp med 10 % innen 2020.

Gjennom sitt arbeid med kunder og innenfor sine egne anlegg, og gjennom en rekke dedikerte prosjekter i samfunn rundt om i verden, støtter Ecolab FNs mål seks for bærekraftig utvikling, som fremmer rent vann og gode sanitærforhold. Innen 2030 har Ecolab som mål å konservere 300 milliarder gallon vann per år ved å redusere forbruket i egne operasjoner og hos kundene sine. Dette tilsvarer det årlige drikkevannsbehovet for mer enn 1 milliarder mennesker.

Ecolabs 2018 konsernbærekraftsrapport ble utviklet i samsvar med kjerneretningslinjer til Global Reporting Initiatives (GRI) G[#1]}. Oppsummeringen av rapporten og fullstendig GRI-indeks er tilgjengelig på www.Ecolab.com/Sustainability.

Om Ecolab
Ecolab (ECL) er en pålitelig partner med nesten tre millioner kundesentere. Firmaet er derfor blitt den globale lederen innen teknologi og tjenester for vann og hygiene som beskytter folk og vitale ressurser. Med en årlig omsetning på 15 milliarder dollar og 49 000 medarbeidere, leverer selskapet omfattende løsninger og service på stedet for å fremme trygg mat, opprettholde rent miljø, optimalisere bruken av vann og energi og gi en bedre driftseffektivitet hos kundene innenfor markeder for mat, helsevesen, energi, kost og losji og industrien i over 170 land verden over.

Følg oss på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-C)

Roman Blahoski
651-250-4385
MediaRelations@Ecolab.com

 

Lignende nyheter