1. Nalco Water – hjem
  2. Bedriftsansvar
  3. Ressurser for rapportering om bærekraft
Bærekraftrapporter

Ressurser for rapportering om bærekraft

Ecolabs bærekraftrapport trekker frem de målbare bærekraftresultatene som vi gir kundene gjennom bransjeledende tjenester, løsninger og ekspertise. De gir også nærmere informasjon om Ecolabs resultater i forhold til de interne driftsprinsippene våre.

Cover images, reporting resources, ESG Overview, Corporate Responsibility Report, GRI
Rapport for konsernansvar for 2020

Denne rapporten dokumenter grundig Ecolabs miljømessige, sosiale og styringsmessige resultater i samsvar med GRI-standardene (Global Reporting Initiative).

 

ESG Overview 2019 Cover Image
2019 ESG-oversikt

Denne oversikten fremhever ledelsesmessige tilnærminger og fremdrift i forbindelse med viktige temaer innenfor miljø, sosiale forhold/rettigheter og selskapsstyring (ESG).

 

Cover of the 2020 Institutional Sustainability Overview
2020 Bærekraftsoversikt

Se de viktigste puktene våre angående bærekraft for det siste året – deriblant suksesshistorier fra våre kunder, statistikk for vann, mat, helse og miljøpåvirkning – samt nylige anerkjennelser.  

 

Finn ut hvordan vi hjelper kundene, teamene og
lokalsamfunnene ved å lede gennom endring.

Se den årlige bærekraftsfremdriften vår

Flere rapporter og data

Tidligere og oversatte rapporter
Innrapportering for vannsikkerhet for CDP

Ecolab er oppført på CDPs A-liste for vannsikkerhet. Informasjon innsendt til CDP, den ideelle globale miljøinnrapporteringsplattformen for vannsikkerhetslisten.

CDP logo
Klimainnrapportering for CDP

Ecolab er oppført på CDPs A-liste for klima. Informasjon innsendt til CDP, den ideelle global miljøinnrapporteringsplattformen for klimalisten.

Un global compact
FNs Global Compact

I 2012, ble Ecolab en underskriver av FNs Global Compact og CEO Water Mandate.  Som en del av denne forpliktelsen gir Ecolab årlig kommunikasjon om fremdrift. Last ned den siste oppdateringen vår på UN Global Compact-nettstedet ved å klikke på linken nedenfor.