Hva er en skyllemiddeltilsetning, og bør restauranten vår bruke en?

Fordelene med å bruke en skyllemiddeltilsetning i oppvaskprosessen deres.

Glass with no rinse additive has spots, but glass with Ecolab rinse additive has no spots and is visibly clean

Restauranter vet hvor viktig det er med rene tallerker, bestikk og glass. Når et måltid serveres med de beste ingrediensene og en vakker presentasjon, kan det gi gjestene feil inntrykk dersom tallerkenene ikke er rene. I en spørreundersøkelse med nesten 1 000 personer som spiser ute én gang i måneden, oppga nesten 58 prosent at skittent bestikk eller skitne tallerkener som en grunn for at de ikke ville ønske å komme tilbake til restauranten. Enda mer avgjørende – over 80 prosent av gjestene oppga lang ventetid som en grunn til å ikke ville spise der.

Hvis en restaurant jevnlig ser flekker på glass og bestikk eller tilbringer dyrebar tid i restaurantkjøkkenet mens de venter på at oppvasken skal tørke, eller at de tørker for hånd, kan en skyllemiddeltilsetning bidra til at gjestene får de rene tallerkenene de ønsker når de ønsker.

Infographic shows statistic: 58 percent of diners say dirty utensils or plates would make them not want to return to a restaurant

Hva er en skyllemiddeltilsetning?

En skyllemiddeltilsetning, noen ganger også kalt tørremiddel, er en avgjørende kjemikalie i oppvaskprosessen som bruker overflateaktive stoffer for å hjelpe å fjerne vann og få raskere tørking. Jo fortere vannet fjernes, desto vanskeligere er det for flekker å dannes. Dette kan være spesielt nyttig for restauranter som kan ha harde vannforhold der flekker utgjør et vanlig problem. Raskere fjerning av vann hjelper også oppvasken å tørke fortere, slik at de kan bli klare for service og ikke senke farten på kjøkkenet deres.


Trenger restauranten vår en skyllemiddeltilsetning?

Ser dere flekker på glass, bestikk eller tallerkener? Venter dere fremdeles på at de skal tørke etter at de er ferdige i oppvaskmaskinen? Bruker medarbeiderne dyrebar tid på å håndtørke eller pusse oppvask? En skyllemiddeltilsetning kan bidra til å løse alle disse problemene.


Hva er fordelene med en skyllemiddeltilsetning?

Oppvask er én av de mest avgjørende aspektene ved å skape en positiv opplevelse for gjestene. Kokker bruker så mye tid på å lage høykvalitetsmat at man bør være sikker på at gjestene får det rette førsteinntrykket ved å servere dem disse lekre rettene på rene tallerkener. En skyllemiddeltilsetning kan også spare tid og penger ved å redusere behovet for at medarbeidere skal håndtørke og pusse på oppvask. I tillegg er det å stable oppvasken vår oppå hverandre et vanlig brudd på helseforskrifter. En skyllemiddeltilsetning kan bidra til at oppvask tørker fortere og unngå fare for matsikkerheten ved å stable våte ting.


[1] https://www.fsrmagazine.com/labor-and-employee-management/reasons-customers-swear-restaurants




Finn ut mer om Ecolabs tilbud på skyllemiddeltilsetninger nedenfor, eller kontakt representantene deres fra Ecolab for å finne ut hvilken løsning som fungerer best for behovene deres.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede produktsider.

Tilknyttede artikler