ADM Ethanol Facility

Ecolab bidrar til vannbesparelser på 6,1 gallon for ADMs etanolfabrikk

USD 1,6 millioner totalverdi levert

ADM logo

Innsikt

ADM er en global leder innenfor ernæring for dyr og mennesker, og verdens fremste selskap som driver med foredling av landbruket. Selskapet forplikter seg til god forretningspraksis, progressive løsninger og handlinger som har en positiv innvirkning.

Deres forretningsmål Strive 35 har som mål å redusere utslipp av drivhusgasser, energi- og vannintensitet innen 2035. For å få til dette, leter selskapet etter løsninger som bidrar til å fremme bærekraftsmålene deres.

Tiltak

En ADM-fabrikk i Colombus i Nebraska som produserer etanol, et plantebasert drivstoff laget av fermentert mais, var på utkikk etter en bedre prosess for å fjerne belegg av biofilm. Biofilmer som ikke fjernes skikkelig kan påvirke etanolproduksjon og resultater.

ADM sin langvarige partner, Ecolab, vurderte situasjonen for å finne årsaken til dannelsen av biofilm. De fforeslo så en løsning – Ecolabs CIP-program med rengjøring på stedet, som er utviklet for å redusere negative gjæringsbiprodukter som påvirker produsert etanolmengde og -kvalitet.

Sammen med CIP-programmet implementerte anlegget Trimeta™ Shield, et nyskapende rengjøringsmiddel- og sluttskyllingskombinasjon som bidrar til å forbedre rengjøring og gjenopprette utstyrseffektivet for etanolprodusenter, sammen med et rengjøringsprodukt med lav pH-verdi. Disse løsningene erstattet natriumhydroksid, et kaustisk rengjøringsmiddel som anlegget inntil da hadde brukt.

Corn in an ADM Ethanol Facility

Resultater

Ecolabs CIP-teknologi og tilhørende kjemi førte til jevnere nedbrytning og forbedret systemytelse og pålitelighet. Produktiviteten ble også forbedret gjenom reduksjoner i behandlingskjemi.

Forbedret rengjørings og fjerning av biofilm førte også til betydelig reduksjoner i vann- og energiforbruk samt utslipp av drivhusgasser – fordeler som hjelper ADM i Strive 35 – gjennomføringen sin og den vedvarende satsingen på å oppnå en sterkere og bedre verden.

Løsninger i fokus


Resultatene i denne kasusstudien er spesifikke for denne kunden, og kan variere for andre kunder basert på faktorer og omstendigheter i driften deres.


Beslektede suksesshistorier

Samarbeider med kunder om å løse deres største utfordringer.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede artikler