Dette partnerskapet er den fulle pakken

waterdropicon

BAKGRUNN

Økningen i netthandel og nettbaserte leveringstjenester, kombinert med forbrukerpreferanser for emballasjematerialer som er produsert på en etisk og forsvarlig måte, har hatt stor innvirkning på emballasjebransjen. Det er viktigere enn noensinne å lage kvalitetsemballasje, men produsentene må gjøre det samtidig som miljøvirkningen reduseres til et minimum.
ecolabservicetruckicon

INNOVASJON

I den hensikt å oppnå begge målene henvendte en av verdens største papir- og emballasjeprodusenter seg til sin partner over lang tid, Nalco Water, et Ecolab-selskap.

Gjennom sakkyndig service og fokus på prosess- og kvalitetsforbedringer har Nalco Water vært avgjørende i å hjelpe selskapet med å oppnå prosessoptimaliseringer og bærekraftige besparelser for alt fra bleking og vaskeprosesser til forbedring av aktivalevetid, pålitelighet og kvalitet.

I 2018 identifiserte Nalco Water en mulighet for å hjelpe selskapet med å forbedre vannforbruket effektivt for en turbinkondensor ved et anlegg i USA. Denne turbinen genererer nesten hele anleggets elektrisitet og er en viktig del av den totale prosessen for papirproduksjon. Nalco Water implementerte 3D TRASAR™ Water Management Technology for å hjelpe turbinkondensatoren med å fungere mer effektivt. Det hadde dobbel virkning. Det optimaliserte produksjonen og førte til betydelige vannbesparelser. Som resultat var Nalco Water i stand til å spare selskapet for 132 millioner gallon vann per år.
Vis alle historier

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på