Dette partnerskapet er den fulle pakken

waterdropicon

BAKGRUNN

Økningen i netthandel og nettbaserte leveringstjenester, kombinert med forbrukerpreferanser for emballasjematerialer som er produsert på en etisk og forsvarlig måte, har hatt stor innvirkning på emballasjebransjen. Det er viktigere enn noensinne å lage kvalitetsemballasje, men produsentene må gjøre det samtidig som miljøvirkningen reduseres til et minimum.
ecolabservicetruckicon

INNOVASJON

I den hensikt å oppnå begge målene henvendte en av verdens største papir- og emballasjeprodusenter seg til sin partner over lang tid, Nalco Water, et Ecolab-selskap.

Gjennom sakkyndig service og fokus på prosess- og kvalitetsforbedringer har Nalco Water vært avgjørende i å hjelpe selskapet med å oppnå prosessoptimaliseringer og bærekraftige besparelser for alt fra bleking og vaskeprosesser til forbedring av aktivalevetid, pålitelighet og kvalitet.

I 2018 identifiserte Nalco Water en mulighet for å hjelpe selskapet med å forbedre vannforbruket effektivt for en turbinkondensor ved et anlegg i USA. Denne turbinen genererer nesten hele anleggets elektrisitet og er en viktig del av den totale prosessen for papirproduksjon. Nalco Water implementerte 3D TRASAR™ Water Management Technology for å hjelpe turbinkondensatoren med å fungere mer effektivt. Det hadde dobbel virkning. Det optimaliserte produksjonen og førte til betydelige vannbesparelser. Som resultat var Nalco Water i stand til å spare selskapet for 132 millioner gallon vann per år.
Vis alle historier

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.