Abstract. Navigational Compass, Business, Direction, Strategy

Maksimer maskinytelse med Navigator™ og Yankee Operation Intelligence

Finn ut hvordan Nalco Waters Navigator Technology og Yankee Operation Intelligence hjelper en veverikunde med å forbedre maskinhastighet, spolemaskinhastighet og oppetid.

Bakgrunn

En kunde i papirklut- og håndklebransjen basert i Nord-Amerika kom til Nalco Water med ønske om å forbedre produktiviteten til en konvensjonell maskin som produserer 100 TPD. Ekspertene fra Nalco Water valgte ut en løsning fra vår robuste portefølje med adhesjonsmiddel, modifikator og slippmidler for å gi papirlommetørkle- og håndkleprodusenter et optimalt program for at de skal nå resultatmålene sine. 

Innovasjon

Nalco Waters feltekspertise og tekniske ekspertise gjør at vi kan optimalisere den robuste porteføljen vår for å tilpasse den etter hver kundes individuelle behov. For kunden vår i Nord-Amerika som ønsket å forbedre produktiviteten til maskinen, valgte vi adhesjonsmiddelet Navigator 64807 sammen med modifikatoren 64601 PLUS. Denne portføljen, kombinert med ekspertise og digitale løsninger som Yankee Operation Intelligence, forbedret produktivitet, produktkvalitet og beskyttelse fra Yankee. 

Resultater

Å implementere adhesjonsmiddelet Navigator 64807, og modifikatoren 64601 PLUS kombinert med Yankee Operation Intelligence, økte hastigheten til maskinen med 6 prosent, spolemaskinen med 2,6 prosent, noe som ga USD 1,4 millioner i gevinst. Ikke bare ble maskinens kjørbarhet forbedret gjennom bedre overføring og stabilitet, men ytelsen til bladene ble også opprettholdt, og utilstrekkelig doktorlast ble identifisert, noe som forbedret bladprofilen ved høyere hastigheter. Mindre støv og brannfare hjalp også til med å beskytte fabrikkens personale. 

eROI by Ecolab logo

Årlige besparelser

  • Productivity eROI icon

    Produktivitet
    6 prosent*

    økt maskinhastighet

    2,6 prosent*

    økt fart på spolemaskinen

  • eROI Health Icon

    helse, miljø og sikkerhet for folk
    mindre støv og brannfare*

  • > USD 1 400 000
    Total verdi levert

*Kundeleverte data

iStock_000006162818_XXXLarge.jpg

Presentert teknologi:

Yankee Operation Intelligence

Yankee Operation Intelligence gir bedre synlighet for det viktigste maskinelle utstyret. Dette tilbudet inkluderer programvare og maskinvare som overvåker kreppe- og rengjøringsblader, noe som gir handlingsdyktig innsikt slik at driftsoperatører kan fatte bedre, informerte valg. Med Yankee Operation Intelligence kan kunder overvåke kreppe- og rengjøringsblader, avdekke friksjon og måle ytelse for for å forbedre effektiviteten til belegget. 


Relaterte suksesshistorier fra papirmasse- og papirbransjen

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede artikler