Loews Hotel at night

Bærekraftige løsninger hever Loews Hotels til nye høyder

USD 1,7 millioner totalverdi levert

Innsikt

Loews Hotels & Co er et kost og losji-selskap som eier eller driver 26 hoteller og feriesteder i USA og Canada. Selskapet er forpliktet til å ta i bruk løsninger som bidrar til å redusere miljøavtrykket sitt, samtidig som de opprettholder en luksusopplevelse for gjestene sine.

For å få til dette har Loews Hotels & Co et mål om å redusere intensiteten til energiforbruk over hele porteføljen med 30 % innen 2030. De henter også aktivt resirkulerbare produkter for å redusere emballasjeavfall, og jobber for å beskytte jordens naturressurser gjennom samarbeid med bærekraftige leverandører i hele verdikjeden sin. 

Loews Hotels & Co exterior door

Tiltak

Nalco Water, Ecolabs virksomhet for vann- og prosessbehandling, samarbeidet med Loews Hotels & Co om å levere løsninger konstruert for å redusere vann- og energiforbruk, utslipp og avfall. Disse inkluderer teknologi fra 3D TRASAR™, som minsket avskalling og korrosjon i selskapets kjøletårn for bedret effektivitet og beskyttelse av eiendeler, samtidig som vann- og energiforbruk ble redusert drastisk.

Loews Hotels & Co har også realisert fordeler med bærekraft og sikkerhet ved å bytte til engangstromler til Nalco Waters leveringstjeneste PORTAFEED™. Systemet bidrar til å redusere avfall ved å tilby kjemi i gjenbrukbare kontainere, og forbedrer sikkerheten til arbeidere ved å forenkle håndtering av kjemikalier med håndfri tapping.

I tillegg har selskapet gått over til å bruke tradisjonelle, flytende produkter til 3D TRASAR faste konsentrater – noe som har redusert plastavfall, eliminert behovet for at medarbeidere må løfte tunge paller, og bidro til å minske utsettelser for fare.

Ecolab og Nalco Water leverer også en lang rekke løsninger for Loews Hotels & Co, inkludert program for vannsikkerhet for bassengene og spaene deres, SMARTPOWER™-maskinoppvaskprogrammet som bidrar til å redusere vasketiden, forbruket og temperaturen på vannet, samt løsninger fra Oasis Pro™ Housekeeping, som reduserer plastemballasje og forbedrer produktiviteten med enklere, raskere rengøringsprosesser.

Resultater

De enkle og ressurseffektive løsningene fra Nalco Water og Ecolab bidro til at Loews Hotels & Co sparte penger, vann og energi, reduserte avfall og forbedret innsatsen for bærekraft, samtidig som de fortsatte å gi gjestene sine en førsteklasses opplevelse.

Loews Hotels & Co logo

Loews Hotels & Co anskaffer aktivt resirkulerbare produkter for å redusere emballasjeavfall, og jobber for å beskytte jordens naturressurser gjennom samarbeid med bærekraftige leverandører i hele verdikjeden sin.


Beslektede suksesshistorier

Samarbeid med kunder om å løse deres største utfordringer

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede artikler