Lokalt spisested blir Ecolab-testkjøkken

waterdropicon

BAKGRUNN

Restaurantsektoren forandrer seg på grunn av utviklingen som skjer i forbrukerens preferanser – særlig fra milleniumsgenerasjonens side. Selvstendige restauranter og regionale kjeder øker stadig i popularitet, med nesten 250 000 selvstendige restauranter bare i USA. Mens store kjeder har faste team for forsyningskjeder, bærekraft og matsikkerhet, må de selvstendige restauratørene ofte finne ut av ting på egen hånd. Ecolab kan hjelpe.

The Buttered Tin er et populært spisested i St. Paul i Minnesota. Eieren er Alicia Hinze, som har sin utdanning fra den berømte kokkeskolen Le Cordon Bleu og er tidligere vinner av Food Networks bakekonkurranse "Cupcake Wars". Med utvidelsesplaner underveis, søker hun støtte hos Ecolab.

"Jeg er en tilhenger av Ecolab fordi vi er blitt så gode partnere", sa hun.
ecolabservicetruckicon

INNOVASJON

Da Hinze åpnet The Buttered Tin i 2013, var en oppvaskmaskin under disken som passet inn i den begrensede plassen, en av de første tingene som hun trengte. Hun henvendte seg til Ecolab, verdens største leverandør av utleide kommersielle oppvaskmaskiner.

I 2015 sluttet Hinze seg til Ecolabs program for testing av oppvaskmaskiner. Lærdom hentet fra The Buttered Tin hjelper restauranter andre steder med å arbeide mer effektivt og bærekraftig. "Hovedgrunnen for testingen er å lære hvordan en sparer vann, energi og produkter", sa hun. "Hvor mye bruker du, hva er den optimale temperaturen? Vi lærer hele tiden."

For en liten restaurant er optimalisering av kjemikalier og utstyr også en kostnadsbesparing. Hos The Buttered Tin er rengjøringsprodukter, vaskemidler og desinfisering betydelige ukentlige utgifter, slik at Ecolabs høyeffektive produkter ikke bare sparer vann og energi, men også penger.

På de fremtidige stedene som Hinze vurderer, vil hun etterstrebe seg å bli enda mer bærekraftig, og Ecolab vil være der fra dag én. "Det starter med gulvplanen", sa hun. "Hvor setter vi Ecolabs oppvaskmaskin og produktene? Eller bare selve gulvet: Ecolab forteller oss hvilke produkter vi skal bruke og hvordan vi rengjør dem. Det er veldig viktig at det gjøres riktig, fordi du kan spare produkter, tid, energi og vann."

Beslektede suksesshistorier