A successful wastewater recycling project implemented by Nalco Water

Hjelper Sinopec med å oppnå enestående resultater samtidig som miljøavtrykket reduseres

USD 1,7 millioner totalverdi levert

Innsikt

Sinopec Chongqing SVW Chemical Company (SVW) er en kjemikalieprodusent basert i Kina. Selskapet fokuserer på kontinuerlig forbedring av gjenbruk og gjenvinning av vann, samtidig som produksjonen økes og selskapet innretter seg etter den kinesiske regjeringens innsats for å spare energi og redusere utslipp. SVW lanserte nylig et initiativ for å gjenvinne avløpsvann til bruk i kjøletårn på anleggene sine i Chongqing, Kina.


Ecolab Expert reviewing data in a power plant


Tiltak

Ecolabs bedrift for vannkontroll og prosessbehandling, Nalco Water, samarbeidet med AVW om å utvikle et program som er designet for å kontrollere korrosjon og belegg, samtidig som et forhold på 60 % gjenvunnet avløpsvann i etterfyllingsvannet til kjøletårnet opprettholdes. SVW implementerte Nalco Waters løsning for korrosjon i kjølesystemer sammen med 3D TRASAR™ Technology for å levere integrert kontroll av kvaliteten på vannet, i tillegg til automatisert overvåkning og dosering i sanntid.


SVW Nalco Water plant


Resultater

Samarbeidet med Nalco Water gjorde at SVW oppnådde historisk høye nivå av samsvar med nøkkelkontroll og ytelsesindikatorer i kjølevannssystemene (>99%). Det forbedret også påliteligheten til systemet, vannforbruk og bærekraftig utvikling, og ga betydelige kostnadsbesparelser. I tillegg økte produksjonen og tiden brukt på vedlikehold ble redusert på grunn av at lekkasjer i varmevekselsystemet ble forhindret.



Resultatene i denne kasusstudien er spesifikke for denne kunden, og kan variere for andre kunder basert på faktorer og omstendigheter i driften deres.

Løsninger i fokus

Finn ut mer om 3D TRASAR-teknologi

Fremhevde kundesuksesshistorier

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen suksessartikler.