Vi hjelper kundene
med varsom bruk av vann

waterdropicon

Vann er en viktig del av prosessene til mange av kundene våre, og å bruke mindre av det bidrar til deres suksess – og sparer på den verdifulle ressursen til andre bruksområder. Da en av kundene våre, et ledende globalt næringsmiddel- og drikkevarefirma, satte et hårete vannforbruksmål som en del av sitt miljøfokuserte bærekraftprogram, vendte de seg til Ecolab for å få hjelp.

Selskapet hadde som vannmål å forbedre den operative bruken av vann med 20 prosent per produksjonsenhet, men dette var bare en del av den prisbelønte vannforvaltningen. Og det er her Ecolabs omfattende innfallsvinkel virkelig kan gjøre en forskjell. Vi kan hjelpe kundene våre med å optimalisere alle aspekter av driften, fra prosessvann til optimalisering av sanitære anlegg og transport, til behandling av avløpsvann.

Vårt utvalg av vannbesparende løsninger bidro til kundens effektivisering av vannbruken.

45 %

Vi hjalp kunden med å identifisere de kompliserte forbindelsene mellom prosessene – og kom med en rekke innovative løsninger som reduserte nedetiden, vannforbruket og økte prosesseringskapasiteten. Dette er noe ingen andre greier, men som vi gjør hver dag. For når kundene våre greier å må målene sine for miljøvennlige bærekraft, da vinner alle.

  • DryExx, vårt tørre smøremiddel for transportbånd, bidrar til å spare over 662 millioner liter vann årlig.
  • Vårt Advantis CiP-program fjerner to vannintensive trinn fra prosessen, og reduserer CIP-vannforbruket med 45 prosent.
  • 3D TRASAR-kjølevannsteknologien vår bidro til redusert bruk av ferskvann med 90 millioner liter om året for bare ett anlegg.
Vis alle historier

Tilknyttede historier

Besøkende som så på denne historien, så også på