Two Ecolab associates working in the grass at Mexico Plant Certified as Water Stewardship Leader

Ecolabs anlegg i Cuautitlan Izcalli, Mexico, er sertifisert som ledende innenfor vannforvaltning

Implementering av standardsaksstudie for alliansen for vannforvaltning (AWS)

Bakgrunn

Ecolabs produksjonslokale i Cuautitlán Izcalli, Mexico nær Mexico City i Mexico, er et blandingsanlegg som hovedsaklig produserer kjemikalier til industriell rengjøring og desinfisering. Anlegget i Cuautitlán Izcalli henter vann fra Cuautitlán-Pachuca-akviferen. Avløpsvann slippes ut i kommunale avløp som ledes ut i Rio Cuautitlán etter behandling. I overensstemmelse med Ecolabs forpliktelse til en helhetlig tilnærming til håndtering av vann på tvers av sine høyrisiko produksjonslokaler, har selskapet implementert Alliansen for vannforvaltning (AWS) sin internasjonale vannstandard på anlegget sitt i Cuautitlán Izcalli.

 

Situasjon

Ecolabs team på anlegget i Cuautitlán Izcalli utredet anlegget for muligheter til å minske bruken av vann under drift for å imøtekomme teamets mål om å redusere bruken av vann per tonn produkt med 5 % fra et grunnivå i 2021. Muligheter for å redusere vannforbruk ble funnet på følgende områder: optimalisering av utvasking av oppbevarings- og produksjonstanker og oppgradering av ventiler og forebyggende vedlikehold på anlegget. Prioritering av disse mulighetene innebar samarbeid mellom bedriftens team for bærekraft og teamene for teknologi, helse, miljø og sikkerhet i Cuautitlán Izcalli.

Det ble utført en omfattende risikovurdering som drar nytte av Ecolabs Smart Water Navigator, World Resources Institute (WRI) Aqueduct Atlas og WWF Water Risk Filter for å identifisere vannutfordringer som er felles, og som møtes på stedet. Implementering av prosjekter for å redusere vannuttak var basert på sannsynlighet for risiko og innvirkning på interessenter på stedet og lokalt. Av de fem vannresultatene til AWS-standarden, fokuserte Cuautitlán Izcalli på bærekraftig vannballanse, god vannkvalitet, og god vannstyring som balanserer relevans og risiko for anlegget.

Cuautitlan Izcalli Case Study numbers

Med målet om å forbedre den totale helsen til lokale nedbørsfelt, og som en del av Ecolabs mål for påvirkning for 2030, har vi prioritert AWS-sertifisering i høyrisikonedbørsfelt der vi har drift.

AWS Certification Plant Imagery

Total årlig vannreduksjon på 760 000 gallon (2900 kubikkmeter) tilsvarende USD 74 000 i risikojusterte kostnadsbesparelser

Løsninger

Følgende prosjekter bidrar til å forbedre anleggets vannbalanse og har blitt gjennomført for å redusere samlet vannforbruk:

  • Implementering av et system for oppsamling av regnvann og rensing for bruk i hele driften
  • Utskifting av spraykuler for å optimalisere effektiviteten til utvasking
  • Optimalisering av prosesser for utvasking av behandlingsutstyr
  • Reduksjon av vannforbruk for omvendt osmose og regenerering av system for deionisering
  • Montering av høyeffektivt utstyr og ventiler på bad

Følgende prosjekter vurderes for fremtidige forbedringer:

  • Utskifting av ekstra spraykuler for å redusere forbruket av vaskevann
  • Forbedret behandling av avløpsvann gjør det mulig for anlegget å resirkulere og gjenbruke avløpsvann i programmer på stedet.
  • Oppgradering av ventiler for å redusere tap av vann

Denne kombinderte innsatsen bidrar til fremdriften til anlegget i Cuautitlán Izcalli mot målet deres om 5 % reduksjon i årlig vannforbruk.

 
Map of Ecolab’s Cuautitlán Izcalli, Mexico Plant

Ytelse

Virkning: Total årlig vannreduksjon på 760 000 gallon (2900 kubikkmeter) tilsvarende USD 74 000 i risikojusterte kostnadsbesparelser

Økonomiske resultater: 20 % reduksjon av vannforbruk per tonn produkt fra et 2020-grunnivå, og en 11 % reduksjon i vannforbruk per tonn hittil i år (HIÅ) fra et 2021-grunnivå

 

Vannstyring

På anleggsnivå, er ledelser for helse, miljø og sikkerhet ansvarlig for testing av avløpsvann, overholdelse og redegjørelse for avløpsutslipp. Inspektøren for vedlikehold på anlegget er ansvarlig for kloakkavløp, kontroll av vannforbruk og vannbesparende prosjekter, og også for driften av renseanlegg for avløpsvann, bløtt og deionisert vann, samt system for oppsamling av regnvann.

For å opprettholde god vannkvalitet både på prosessvann og avløpsvann, foretas det internt daglig testing i tillegg til at avløpsvann blir testet av en tredjepart hver tredje måned. Vannet behandles for å fjerne kolloider, sedimenter og farer fra avløpsvannet. Hvis det skulle oppstå et utslipp eller problem i forbindelse med vann, har anlegget en solid plan som inkluderer analyse av den underliggende årsaken til den opprinnelige hendelsen, gjennomgang av ledelsesteamet, dokumentsjon på en intern rapporteringsplattform, og kommunikasjon om avbøtingsstrategier under månedlige anleggsmøter. Anlegget har ikke hatt noen vannrelaterte overtredelser i løpet av det siste året.

Bærekraftsteamet veiledes og rådgis av det ledende rådgivninsteamet for bærekraft, som består av selskapets øverste virksomhetsledere og divisjonsledere. I tillegg er Ecolabs posisjon innenfor vannforvaltning og posisjon innenfor helse, miljø og sikkerhet (HMS) tilgjengelig for offentligheten og fungerer som en forpliktelse og veiledning for vanntilknyttede avvik og overholdelse. Ecolabs vannforvaltningsteam formaliserer Ecolabs globale satsning på ansvarlig vannforvaltning ved å identifisere muligheter for selskapet og kundene til å bruke vannressurser på en måte som er fordelaktig for for virksomheten, lokalsamfunn og naturen. Ecolabs posisjon innenfor HMS angir hoveddtrekkene av selskapets forpliktelse til å utøve HMS på tvers av global drift på fremragende vis.

 

Vannforvaltningsferd

I tilleg til forbedringer av den internasjonale driften er Ecolabs Cuautitlán Izcalli-anlegg sine eksterne vannforvaltningsaktiviteter løpende. Av felles utfordringer mellom anlegget og relevante, lokale interessenter, er vannmangel, infrastruktur og finansiering av vanntilknyttede prosjekter og vannkvalitet. For å løse disse felles problemene samarbeider Ecolab med andre vannbrukere i bekkenet. Teamet på anlegget i Cuautitlán Izcalli har delt AWS-sertifiseringsreisen sin med over 30 bedrifter, private organisasjoner og institusjoner i offentlig sektor i nedslagsfeltet. I tillegg er Ecolab en del av av en koalisjon av bedrifter i Cuautitlán som fokuserer på sikkerhetshendelser i området. For å bidra til helsen til viktige vanntilknyttede områder, inngikk 100 frivillige fra anleggene i Cuautitlán Izcalli og Lerma, Mexico, et samarbeid med The Nature Conservancy (TNC) og ProNatura om å plante 2000 trær i lokalsamfunnet i San Andres Totoltepec i Mexico by i 2019.

I september i år hjalp mer enn 90 frivillige fra fabrikkene i Cuautitlán og Lerma å bygge mobile sisterner for familier med lav inntekt i Piedra Grande, Huixquilucan i delstaten Mexico. Disse sisternene gjør at de kan oppbevare og filtrere vann til menneskelig forbruk, til dyr og matproduksjon. 20 familier og mer enn 200 personer drar nytte av dette frivillige arbeidet.

I tillegg til lokale vannforvaltningstiltak, forbedrer Ecolabs globale giverprogram, Løsninger for livet, selskapets satsning på å bevare og beskytte ferskvann gjennom partnerskap med to globale ideelle organisasjoner (NGO): TNC og Project WET Foundation.

Last ned saksstudium

Denne kasusstudien ble utarbeidet for å overholde AWS-indikatorene 5.1.1, 5.2.1, 5.3.1. 5.4.1, 5.4.2, 5.5.1, 5.5.2 og 5.5.3.. For mer informasjon kontaktsustainability@ecolab.com

Beslektede suksesshistorier

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen suksessartikler.