Colorado Summit County mountain range

Oppfylle Vail Resorts' EpicPromise-løfte

USD 265 000 millioner totalverdi levert

Vail Resorts: Experience of a Lifetime™

Innsikt

Vail Resorts er en ledende operatør av feriesteder til fjells, med 41 feriesteder i 15 delstater og fire land, så vel som reiselivsfokuserte bedrifter innenfor detaljhandel samt kost og losji. Som et selskap drives de av plattformen sin for kollektivt ansvar, EpicPromise, som inkluderer en forpliktelse til å oppnå et et netto driftsavtrykk på null innen 2030.

Klimamålene deres fokuserer på å oppnå nullutslipp og null avfall til søppelfyllinger, samtidig som sunnheten og robustheten til skoger og habitater forbedres. Vail Resorts sitt EpicPromise-løfte viser virkelig satsningen på å tenne en glød for friluftsliv, bevare det naturlige miljøet og støtte lokalsamfunn mot en lys og mer bærekraftig fremtid.

Ecolab expert talking with a client

Tiltak

Vail Resorts ønsker å bruke bærekraftsdrevne løsninger i så stor grad som mulig i driften sin – fra gjesterom til kjøkken og vaskeritjenester – og samarbeider med Ecolab om å bidra til å levere et positivt miljøavtrykk, samtidig som gjester kan nyte rene og sikre rom.

Ecolabs løsninger, som våre vaskeri- og oppvaskprogrammer Aquanomic™ og SMARTPOWER™, bidrar til å redusere vasketid, hvor mye vann som brukes og temperaturen på vannet, og implementeres i alle Vail Resorts eiendommer for å forbedre energieffektivitet og redusere utslipp. Disse programmene støtter ikke bare Vail Resort sine ambisjoner om å oppnå nullutslipp innen 2030, men også å opprettholde selskapets høye standard for gjester.

I tillegg brukes Ecolabs Oasis Pro™ Housekeeping-program for å bidra til å støtte Vail Reports sitt mål om å oppnå null avfall til søpperfylliunger innen 2030. Som konsentrerte væsker reduserer produkter fra Oasis Pro emballasjeavfall av plast med opptil 80 % sammenliknet med tradisjonelle beholdere, samtidig som det forbedrer sikkerheten til medarbeidere takket være brukervennlig design.

Ecolab expert talking with a client

Resultater

Til syvende og sist samarbeider Ecolab og Vail Resorts om å bidra til å redusere miljøavtrykket til driften og å skape fremdrift mot Vail Resorts' EpicPromise-løfte om å gjøre gode gjerninger for gjester, lokalsamfunn og planeten.

Resultatene i denne kasusstudien er spesifikke for denne kunden, og kan variere for andre kunder basert på faktorer og omstendigheter i driften deres.


Beslektede suksesshistorier

Samarbeid med kunder om å løse deres største utfordringer

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen suksessartikler.

Vis alle historier