2018 Corporate Sustainability Report Indian steel company

Stenge kjølevannssløyfen for å bidra til å levere
miljømessige fordeler til ArcelorMittal

Innsikt

Stålproduksjon er en energiintensiv prosess som for tiden er kraftig avhengig av fossile ressurser. ArcelorMittal, verdens ledende stål- og gruveselskap, forsøker å endre dette ved å integrere strategier for bærekraftig utvikling i virksomheten sin mens de jobber med å gå over til en sirkulær lavkarbonøkonomi. Dette innebærer å resirkulere stål, redusere vannforbruk og senke utslipp av drivhusgasser.

Selskapets fabrikk i Etxebarri, Spania, produserer fortinnet, tinnfritt stål og andre materialer som brukes til hermetisert mat og drikke på boks. ArcelorMittal ville forbedre kvaliteten på vannet som slippes ut i det kommunale renseanlegget for avløpsvann, gjennom forbedringer i driften.

Ecolab Nalco Water Power Plant

Tiltak

ArcelorMittal ville forbedre kvaliteten på utslippsvannet, redusere vannforbruk og vannrelaterte utslipp av drivhusgasser. Nalco Water, Ecolabs industrielle firma som driver med vannbehandling, samarbeidet med ArcelorMittal for å utvikle et avansert program for vannkontroll på stedet, laget for å møte de tre viktigste målsetningene: unngå forurensning av miljøet, redusere bruk av ferskvann til null og begrense anleggets inntak av elvevann. Nalco Water implementerte et fullstendig program for vannkontroll som inkluderte forvaltning, drift og optimalisering av hele vannsyklusen 24/7, med automatisering og ressurser på stedet, bygging og drift av banebrytende løsninger, som et helautomatisert resirkuleringsanlegg og teknologi fra 3D TRASAR™.

Resultater

Ved å optimalisere vannprosesser og implementere løsninger for resirkulering av vann, hjalp Nalco Water ArcelorMittal med å redusere forbruket av ferskvann og energi. Dette gjorde selskapet i stand til å forbedre miljøavtrykket sitt i Etxebarri, Spania, samtidig som de oppnådde drifts- og kostnadsbesparelse ved å senke utslippsavgifter og eliminere behovet for å kjøpe industrielt drikkevann. Ved å eliminere ferskvann fra prosessen, reduserte også ArcelorMittal presset på den lokale drikkevannsforsyningen – som kommer boligområdet der anlegget ligger, til gode.

Nalco Waters løsninger bidro til å sikre at renseanlegget for avløpsvann overholdt lokale forskrifter. I tillegg førte Nalco Waters inngrep til en betydelig reduksjon i enegiforbruket, som igjen bidro til å redusere utslipp av drivhusgasser. Den forbedrede vannkvaliteten forbedret også påliteligheten til stålproduksjonsprosessen, som igjen førte til mindre bearbeiding av sluttproduktet.

Nalco Water hjalp ArcelorMittal med å redusere forbruket av ferskvann og energi, som gjorde at selskapet kunne forbedre miljøavtrykket sitt i Etxebarri, Spania, og samtidig oppnå drifts- og kostnadsbesparelser.


Beslektede suksesshistorier

Samarbeid med kunder om å løse deres største utfordringer

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede artikler