Ecolab går sammen med Microsoft om å fremme løsninger for bærekraft og vannkontroll på Hannover Messe 2023

07. april 2023
people, industrial, worker

  • Ecolab har kunngjort et utvidet samarbeid i forkant av arrangementet.
  • De to selskapene har teknologi som hjelper selskaper med fremdrift mot å nå bærekraftsmålene sine.
  • Nye digitale verktøy kombinert med kjemi, avansert analyse og automatisering kan bidra til å forbedre effektiv bruk av vann og energi, samtidig som at ytelsen til bransjen forbedres, og at lønnsomheten opprettholdes.

 

Ecolab går sammen med Microsoft på Hannover Messe 2023. Før arrangementet kunngjorde de to selskapene et utvidet samarbeid som vil bruke teknologi til å levere forbedret effektivitet på industrielle bruksområder. Målet er å drive bærekraft gjennom kraften til vann – redusere bruken av vann reduserer også bruken av energi, og hjelper dermed selskaper innenfor industri med å oppnå bærekraftsmålene sine på en lønnsom måte.

World Resources Institute antar at forskjellen mellom vannforsyning og etterspørsel av vann kommer til å nå 56 % innen 2030. Videre bidrar globalt vannforbruk, lagring og distribusjon av vann til anslagsvis 10 % av drivhusgasser. Smart vannkontroll kan hjelpe selskaper med å utarbeide strategier for å redusere vann- og energiforbruk, samtidig som ytelsen til bedriften prioriteres. 

«Klimakrisen tiltar. Bransjen kan svare på dette ved å adressere én spesielt viktig ressurs – vann», sa Michael Cerilli, Vice President, Digital Growth, Ecolab. «Digitaliseringen av vann og muligheten til å analysere resultatene fra data gir oss et bedre bilde av bruken av vann i industrien. Når man kombinerer denne informasjonen med Ecolabs institusjonelle kunnskap, og så bruker de digitale verktøyene og de automatiserte teknologiene våre på stedet, kan selskaper raskt implementere løsninger som gjør dem mer effektive og bærekraftige, samtidig som de ivaretar lønnsomheten.»

 

Ecolabs ekspertise

I tilleg til å gi innsikt i samarbeidet med Microsoft, planlegger Ecolab å vise frem flere nyskapninger som nylig har blitt lansert eller forbedret.

Ecolab presenterte nylig programmet Water for Climate™, som tilbyr holistiske løsninger, deriblant overvåkning, rådgivning og teknologi sammen med kjemi og digitale løsninger for å bidra til å støtte reduksjon, gjenbruk og strategier for resirkulering av vann i et foretak – samtidig som ytelsen og lønnsomheten til bedriften ivaretas. Programmet fokuserer på å gi løsninger til foretak for å hjelpe selskaper i flere bransjer – inkludert produksjon, energi, mat og drikke og emballasje – med å gjøre fremskritt i å nå målene sine for både bærekraft og vekst samtidig.

Ecolab planlegger også å vise frem nyskapende, smarte løsninger for vannkontroll, som teknologi fra 3D TRASAR™ og digitale tjenester driftet av Ecolab3D™-plattformen for digital intelligens. Ecolab leverer digitale teknologier, som tilkoblet IoT, preskriptiv og prediktiv analyse, digital tvillingteknologi, utvidet og blandet virkelighet – med mer – sammen med kjemi, automatisering og overvåkning i sanntid for å gi praktisk innsikt som gir rask handling og resultater. 

Ecolabs digitale økosystem er koblet til Ecolab Global Intelligence Center, et globalt nettverk som kobler sammen industrielle verktøy og anlegg på seks plasseringer verden over, med eksperter som overvåker bruk, kvalitet og ytelse av vann i sanntid. Teamet bruker ECOLAB3D-plattformen, som vurderer data fra mer enn 30 000 systemer for vannytelse verden over, som gir over 90 milliarder datapoeng årlig. Inndata på nettstedsnivå, nettskybasert infrastruktur og tjenester på tvers av hele virksomheten gjør denne informasjonen kraftig innsikt.

 

Utvidet samarbeid med Microsoft

Ecolab samarbeider med Microsoft for å fremme løsninger som bygger på de unike styrkene til hver enkelt organisasjon. Sammen planlegger de å bidra til å forene data om vann og bærekraft for felles brukere på Microsoft Cloud for Sustainability og ECOLAB3D. I tillegg til reduserte kostnader, vil denne samarbeidsløsningen sentralisere data om vannforbruk og integrere det med informasjon om miljø, økonomi og drift. Dette fører til forbedret rapportering, som bidrar til å administrere fremdrift mot mål med Microsoft Cloud for Sustainability og ECOLAB3D. 

«Hannover Messe er en stor mulighet til å vise hvordan Ecolab og Microsoft samarbeider for å fremme nyskapning og bærekraft i hele bransjesektoren», sa Tony Stanich, SVP, Marketing for Nalco Water, et Ecolab-selskap. «Vi gleder oss til å vise verden hvordan dette samarbeidet virkelig oppfyller løftet sitt om å utnytte digital teknologi og bruke den til å oppnå gjennombrudd innenfor bærekraftig drift.»

 

Besøkende på Hannover Messe

Hannover Messe er én av Europas største bransjemesser, med rundt 500 selskaper som presenterer nye løsninger for bransjen. Den finner sted i perioden 17.–21. april på Hannover Messe. Det forventes at det kommer over 75 000 deltakere og 2 500 utstillere på tvers av ulike bransjer, inkludert transport, produksjon, elektronikk, mat og drikke samt kjemikalier. 

Ecolab viser frem løsningene sine på Microsoft sin stand G06 i Hall 17 på Digital Factory Fair. Eksperter fra Ecolab er klare til å møte besøkende og gi intervjuer til media. Hvis du vil ha mer informasjon om Ecolabs deltakelse på messen, gå til ecolab.com/hannover-messe-2023.

 

«Vi gleder oss til å vise verden hvordan dette samarbeidet virkelig oppfyller løftet sitt om å utnytte digital teknologi og bruke den til å oppnå gjennombrudd innenfor bærekraftig drift.»

Tony Stanich

Senior Vice President, Marketing

Lignende nyheter