Ecolab Global Business Services Budapest

Budapest, Ungarn

Våre Global Business Services er et kvalitetssenter for tjenestene Order to Cash og Procure to Pay for Ecolab og vi har en sentral misjon for å gjøre det lettere for kunder å gjøre forretninger med oss. Grunnlagt i 2006 og nå med mer enn 300 medarbeidere på stedet er vi stolte av å kunne levere solid verdi til de interne og eksterne kundene våre.

Hello from Budapest
Kontakt oss

Ecolab Global Business Services Budapest
Váci út 81-83. Center Point II. 1139 Budapest, Ungarn

Operatør
Tlf: +36 1 880 5610

Nalco Central & Eastern Europe Customer Service
Tlf.: +36 1 880 5771 | Faks: +36 1 880 5710 | E-post: custserv.eu@nalco.com

Nalco Hungary Customer Service
Tlf.: +36 1 880 5700 | Faks: +36 1 880 5710 | E-post: custserv.hungary@nalco.com

Our Budapest Offices
Kontorene våre

Kontorene våre ligger nær sentrum av Budapest og tilbyr et profesjonelt og vennlig arbeidsmiljø som fremmer individuell vekst, utvikling og muligheter.

Our Culture in Budapest
Kulturen vår

Det vi driver med er viktig Tjenestene, løsningene og medarbeiderne våre er viktige. Vi er en virkelig internasjonal arbeidsplass. Når du slutter deg til Ecolab, tilbyr vi deg karrieremuligheter med klare karriereveier som skaper en bærekraftig vekst for senteret. Vi tilbyr et utvalg av forskjellige typer opplæring for å gi deg verktøyene du trenger for å forme fremtiden din!

Mer
Your Budapest Opportunities
Mulighetene dine

Å jobbe hos Ecolab er mer tilfredsstillende enn bare å bidra til å gjøre en forskjell i verden. Det handler om å være en del av et team som oppnår resultater, har det morsomt og gir enorme positive bidrag til andres liv. Dessuten vil du bli belønnet med en spennende sjanse til å vokse og utvikle karrieren din i en verdensledende organisasjon. Du får full opplæring slik at du snart blir en ordentlig ekspert i hva du gjør, og skaper din egen karriere hos Ecolab. Det er også støtte tilgjengelig for faglig utdanning, inkludert språkkurs, i tillegg til våre konkurransedyktige lønns- og fordelspakker.

Hold kontakten

Slutt deg til Ecolab Talent Network for å få de siste nyhetene fra Ecolab og om jobber i nærheten av deg.

 

tilbake til Alle beliggenheter