1. Hjem
  2. Bærekraft

Tilnærmingen vår til bærekraft

Hos Ecolab er bærekraft en integrert del av alt vi gjør. Gjennom teknologi, informasjon, service og opplæring på stedet hjelper vi selskaper verden over med å oppnå enestående forretningsresultater kombinert med en redusert miljømessig og sosial innvirkning. Arbeidet vi gjør, er viktig, og måten vi gjør det på, er viktig for våre medarbeidere, kunder og lokalsamfunn.

Vi fokuserer hver dag på å finne nye løsninger for å bidra til å levere rent vann, trygg mat, rikelig energi og sunne omgivelser med vann- og energibesparelser samt redusert avfall. Ekspertisen vår hjelper kundene våre med å bli mindre avhengig av begrensede naturressurser og oppnå best resultat med minst mulige kostnader. Innenfor anleggene våre arbeider vi med å redusere vannforbruk, karbonutslipp og avfallstrøm nå og i fremtiden.

Bærekraftig, kompetent og effektiv drift, samt produkter er avgjørende for å beskytte mennesker og vitale naturressurser. Idet vi globalt øker rengjørings- og desinfiseringsprosessene for å bekjempe risikoen for COVID-19, forblir det veldig viktig å bruke effektive og bærekraftige produkter. Finn ut mer om Ecolabs kriterier for betydningsfulle innvirkninger for å vurdere produktets bærekraft, eller kontakt Ecolabs representant for å forstå hvordan programmet ditt passer til disse kriteriene.