1. Hjem
  2. Partnerskap for matsikkerhet

Vi ser frem til å møte deg på 2020 GFSI Conference

Ecolab GFSI booth
Besøk oss på standen til Ecolab

Besøk oss på standen til Ecolab for å finne mer ut om hvordan vi kan samarbeide om å fremme matsikkerhet i organisasjonen din. Den interaktive opplevelsen vår er i utstillingsområdet 17/19.

cobrandedlogoecolabgfsi
Bli med oss på 2020 GFSI Conference i Seattle, Washington i USA
Spesialøkt
Sjekk tilbake for informasjon angående 2020

Onsdag 26. februar 2020 kl. 11.15–12.00 pm (ettermiddag)

Perspektiver for matsikkerhet

Finn ut mer fra ekspertene og lederne våre om hvordan Ecolab håndterer nåværende og fremtidige problemer angående matsikkerhet i bransjen din.

Our search returned no results.

Beskyttelse av matleverandørkjeden, fra gård til gaffel

Ecolab har ekspertise på mange punkter langs matforsyningskjeden – fra gård til gaffel – i en rekke bransjer. Tjenestene våre beskytter kundene dine mot matbårne sykdommer – fra anleggene hvor maten produseres, til dagligvarebutikker og restauranter, der den kjøpes og konsumeres. Vi har som mål å utvikle et robust og varig partnerskap som er bygget på tillit og ekspertise, for å gi deg enda bedre omdømme innen matsikkerhet.

Les mer om hvordan vi samarbeider med din sektor nedenfor.

Ecolab GFSI food beverage mosaic
Food & Beverage Processing
Det er ikke noe som er viktigere enn verdens matforsyning. Og vår appetitt for å finne bedre matproduksjonsløsninger er uendelig. Vi kan hjelpe med å optimalisere ethvert aspekt ved driften din for mat- og drikkevareproduksjon og levere målbare forbedringer i driftseffektivitet, bærekraft av anlegg og produktsikkerhet.
Ecolab GFSI food retail mosaic
Mathandel
Vår ekspertise innen detaljhandel for matvarebransjen er bygget på å øke kundeopplevelsen gjennom omfattende løsninger for matsikkerhet, kvalitetssikring og rene desinfiserte operasjoner. Slike løsninger som SaniSave og LmENTARY hjelper supermarkeder, lagre og stormagasiner med å sikre grundig rengjøring, men også med å forenkle rengjøringsprosessen betydelig og sørge for besparinger på bunnlinjen gjennom bruk av mindre arbeidskraft, vann og energi.
Ecolab GFSI food service mosaic
Matservice
Våre restaurantkunder har behov for måter å sikre at grønnsakene, frukten, isbitene og andre matprodukter ikke vil gjøre folk syke. Programmene våre sikrer gjestetilfredsheten og fremhever merkevaren din gjennom løsninger som beskytter matsikkerheten, bedrer effektiviteten og gjør det eksepsjonelt rent gjennom hele operasjonen din for matservice.
Ecolab GFSI pest elimination mosaic
Fjerning av skadedyr
Vi vet hvor viktig det er å forhindre skadedyr før de får sjansen til å true kundenes sikkerhet og å skade ditt omdømme. Ecolabs skadedyrkontroll har over 30 års erfaring i skadedyrkontroll. Vi tilbyr vitenskapelige utprøvde protokoller som leveres personlig av servicespesialister som forstår din virksomhet.