1. Hjem
  2. Partnerskap for matsikkerhet

Vi ser frem til å møte deg på 2020 GFSI Conference

Ecolab booth design for global food safety conference 2019
Besøk oss på Ecolabs stand

Besøk oss på GFSI 2020.

cobrandedlogoecolabgfsi
Bli med oss på 2020 GFSI Conference i Seattle, Washington i USA
Ecolab food safety training
Spesialøkt
Sjekk tilbake for informasjon angående 2020

OPPLÆRING OG KULTUR INNEN MATSIKKERHET – USIKKERHETFAKTOREN: MENNESKELIG ATFERD

Du har kanskje alle de rette produktene og prosessene på plass for å beskytte forbrukerne, maten og organisasjonen, men én enkelt feil fra en medarbeider kan tvinge alt i kne.

Hvordan angriper du opplæring og kultur når det gjelder utfordringer innen matsikkerheten i et miljø med stor gjennomtrekk av personale, uforutsigbare holdninger blant medarbeiderne, pågående kostnadstrykk, lite dedikert tid til opplæring og varierende effektivitet?

Bli med oss på en samtale med Mary Wagner, som deler de erfaringene hun har gjort om hvordan mennesker kan engasjeres om et felles mål, forvandle organisasjoner, bygge avdelinger fra bunnen av og skape en kultur på tvers av et utvalg globale merkevarebaserte detaljhandel- og forbrukervareselskaper.

Se med egne øyne hvordan vitenskapen om læring snur tradisjonell opplæring på hodet. Hør fra Fasie Malherbe, sjef for Lobster Ink, om å hente innspill fra andre disipliner, inkludert menneskesentrert design, historiefortelling, spillifisering og mikroopplæring. Opplæring for matsikkerhet kan dra nytte av impulser fra andre fag med det endelige målet å optimalisere læringen for alle.

Gå ikke glipp av denne viktige spesialøkten ledet av Bob Sherwood, EVP, Global Institutional Food Safety and Public Health, Ecolab.

Mary Wagner 2019 global food safety conference speaker at Ecolab special session
Mary Wagner

 PRESIDENT, MK WAGNER & ASSOCIATES

Fasie Malherbe Ecolab GFSI 2019 special session
Fasie Malherbe

PRESIDENT, LOBSTER INK

Bob Sherwood Ecolab GFSI 2019 special session
Bob Sherwood

EVP GLOBAL INSTITUTIONAL FOOD SAFETY AND PUBLIC HEALTH

Matsikkerhet i praksis

MATSIKKERHET FRA GÅRD TIL GAFFEL

Ecolab sikrer matsikkerheten fra gård til gaffel over hele verden for å beskytte maten du spiser.

logo for techstars ecolab farm to fork accelerator program
FARM TO FORK Accelerator

Techstars Farm to Fork Accelerator ble grunnlagt av Ecolab og Cargill og er et unikt program for å identifisere entreprenører og gründer-selskaper rundt om i verden som har nyskapende ideer om jordbruk, matrelatert digital teknologi, matbehandling og matsikkerhet.

Bedre matsikkerhet for en aldrende befolkning

Møt Daisuke Kubota, og finn ut hvordan han og hans team av Ecolab-eksperter bidrar til å beskytte matsikkerheten, redusere spredningen av infeksjoner og sikre rene og friske miljøer for beboere i hjem for langtidspleie.

Beskyttelse av matleverandørkjeden, fra gård til gaffel

Ecolab har ekspertise på mange punkter langs matforsyningskjeden – fra gård til gaffel – i en rekke bransjer. Tjenestene våre beskytter kundene dine mot matbårne sykdommer – fra anleggene hvor maten produseres, til dagligvarebutikker og restauranter, der den kjøpes og konsumeres. Vi har som mål å utvikle et robust og varig partnerskap som er bygget på tillit og ekspertise, for å gi deg enda bedre omdømme innen matsikkerhet.

Les mer om hvordan vi samarbeider med din sektor nedenfor.

Ecolab GFSI food beverage mosaic
Food & Beverage Processing
Det er ikke noe som er viktigere enn verdens matforsyning. Og vår appetitt for å finne bedre matproduksjonsløsninger er uendelig. Vi kan hjelpe med å optimalisere ethvert aspekt ved driften din for mat- og drikkevareproduksjon og levere målbare forbedringer i driftseffektivitet, bærekraft av anlegg og produktsikkerhet.
Ecolab GFSI food retail mosaic
Mathandel
Vår ekspertise innen detaljhandel for matvarebransjen er bygget på å øke kundeopplevelsen gjennom omfattende løsninger for matsikkerhet, kvalitetssikring og rene desinfiserte operasjoner. Slike løsninger som SaniSave og LmENTARY hjelper supermarkeder, lagre og stormagasiner med å sikre grundig rengjøring, men også med å forenkle rengjøringsprosessen betydelig og sørge for besparinger på bunnlinjen gjennom bruk av mindre arbeidskraft, vann og energi.
Ecolab GFSI food service mosaic
Matservice
Våre restaurantkunder har behov for måter å sikre at grønnsakene, frukten, isbitene og andre matprodukter ikke vil gjøre folk syke. Programmene våre sikrer gjestetilfredsheten og fremhever merkevaren din gjennom løsninger som beskytter matsikkerheten, bedrer effektiviteten og gjør det eksepsjonelt rent gjennom hele operasjonen din for matservice.
Ecolab GFSI pest elimination mosaic
Fjerning av skadedyr
Vi vet hvor viktig det er å forhindre skadedyr før de får sjansen til å true kundenes sikkerhet og å skade ditt omdømme. Ecolabs skadedyrkontroll har over 30 års erfaring i skadedyrkontroll. Vi tilbyr vitenskapelige utprøvde protokoller som leveres personlig av servicespesialister som forstår din virksomhet.