1. Hjem
  2. Partnerskap for matsikkerhet

Vi ser frem til å møte deg på 2020 GFSI Conference

Ecolab GFSI booth
Besøk oss på standen til Ecolab

Besøk oss på standen til Ecolab for å finne mer ut om hvordan vi kan samarbeide om å fremme matsikkerhet i organisasjonen din. Den interaktive opplevelsen vår er i utstillingsområdet 17/19.

cobrandedlogoecolabgfsi
Bli med oss på 2020 GFSI Conference i Seattle, Washington i USA
Spesialsesjon: Matsikkerhet og bærekraft

Onsdag 26. februar 2020 kl. 11.15–12.00 pm (ettermiddag)

Finn ut mer om Ecolabs spesialøkt nedenfor.

Matsikkerhet og bærekraft: Forandre måten vi driver virksomhet på for å takle den kommende ressurskrisen

GFSI-spesialøkt: 26. feb kl. 11.15 a.m.-12 p.m. PST i Evergreen Ballroom, Level 1

Når verden blir varmere, tørrere og mer uforutsigbare, vil dristige nye tilnærminger, digital teknologi og en aktiv tankegang hjelpe oss med å sikre en trygg global matforsyning.

Verden forandrer seg – raskt. Befolkningen vokser, klimaet endrer seg og det er stadig tiltakende vannknapphet. I dette komplekse landskapet vil virksomheter trenge nye måter å vokse på, produsere, lagre og servere mat av høy kvalitet og holde den trygg – på bærekraftig vis. Vi må finne frem til forvandlingsmessige tilnærminger som kan hjelpe oss med å komme i forkant av utfordringer fra et raskt voksende og skiftende matsystem.

Vi må uten tvil støtte oss på digital teknologi for å gjøre kvantasprang utover vanlige fremskritt. Det har allerede knyttet sammen et stadig voksende antall mennesker, sensorer og enheter. Det har skapt nye forretningsmodeller og sosiale nettverk, ført til nye økosystemer og transformert økonomien vår. Og det kan hjelpe oss med å fremme bærekraft og matsikkerhet samtidig.

Bli med på en engasjerende samtale med Mark Overland, Director, Global Certification, Cargill og John Carter, Area Europe Quality Director, Ferrero for å diskutere hvordan denne transformasjonen påvirker organisasjoner langs forsyningskjeden – og hvordan andre selskaper kan lære av hva disse fremtidstenkende merkevarene gjør.

Ikke gå glipp av denne spesielle økten ledet av Emilio Tenuta, Senior Vice President, Corporate Sustainability, Ecolab.

Emilio Tenuta

Emilio Tenuta
Senior Vice President, Corporate Sustainability

Mark Overland, Cargill

Mark Overland
Director, Certification, Cargill Food Safety, Quality, Regulatory

John Carter, Ferrero

John Carter
Area Europe Quality Director, Ferrero

Forvandle fortroppene for å legge til rette for vekst

GFSI Breakout-økt: 26. feb. fra kl. 3.45–5 p.m. PST i Cedar Ballroom, Level 2

Å styrke fortroppmedarbeidere med teknologi, informasjon og opplæring kan gi betydelige forbedringer i produktivitet og redusert risiko. Å nå og engasjere disse arbeiderne er imidlertid ikke uten utfordringer.

I løpet av denne interaktive workshopen får du høre fra eksperter fra Harvard Business Review – Analytics Services, McDonald's, Microsoft og Lobster Ink når de diskuterer hvordan en overvinner barrierer og driver frem økt ytelse for denne kritiske gruppen av medarbeidere. Breakout-økten ledes av Lisa Robinson, Vice President, Global Food Safety & Public Health, Ecolab.

Cindy Jiang, McDonald's

Cindy Jiang
Senior Director of Global Food and Packaging Safety, McDonald’s Corporation

Greg Jones, Microsoft

Greg Jones
Director of Retail & CPG Global Strategy, Microsoft

Alex Clemente, HBR

Alex Clemente
Managing Director, Harvard Business Review Analytic Services

Tim Nel, Lpbster Ink

Tim Nel
Founder, Lobster Ink

Ecolab Global Food Safety Conference GFSI reception
Ecolab-mottakelse under GFSI-konferansen

Bli med Ecolab på The Lakehouse i Bellevue, WA for regional mat, cocktailer, vinsmaking og samtale. Mottakelsen vil presentere matlagingskunst fra USAs nordvestlige stillehavskyst av den James-Beard-prisvinnende kokken Jason Wilson. The Lakehouse ligger to minutters gange fra Hyatt Regency – konferansehotellet – og er tilgjengelig via lukket gangbro. Vi håper å se deg der!

Dato: Onsdag 26. feb. 
Klokkeslett: 6.30–9.30 p.m.
Sted: The Lakehouse (kart)
Legg til arrangementet i kalenderen din

Møt Ecolabs eksperter på GFSI

Ekspertene våre innenfor matsikkerhet og folkehelse tilbyr ekspertise for å eliminere matbåren sykdom og sikre trygg mat for å beskytte mennesker og virksomheter mot risikoen for patogener.

Lisa Robinson
Vice President, Global Food Safety & Public Health

Robinson leder et globalt nettverk av ressurser for matsikkerhet som er delt opp i avdelinger og er ansvarlig for den funksjonelle ledelsen av Ecolabs strategi angående matsikkerhet og folkehelse.

Ruth Petran, PhD

Petran bidrar med teknisk ekspertise og konsultasjon til interne og eksterne kunder om matsikkerhet og i folkehelsespørsmål ved å identifisere nye trender innenfor matsikkerhet og nye kontrollstrategier.

Sima Hussein, CP-FS

Hussein fører tilsyn med opplæring og administrerer vekst i revisjonstjenester, -kvalitet og -dataanalyse for over 340 000 revisjoner som utføres årlig av divisjonen for tjenester innenfor matdetaljhandel. Hun har også nylig ledet det fremtidsbeskrivende analysearbeidet for matdetaljhandel.

Mandy Sedlak, RS/REHS

Sedlak er ansvarlig for tilbakemeldinger fra helsedepartementet, matbåren sykdom og tolkning av matkoder, og gir opplæring og anbefalinger for å hjelpe kunder med å ta i bruk beste praksis og redusere risikoen i den daglige driften.

Anna Starobin, CPFS, MD

Starobin er ansvarlig for matsikkerhet, miljøtesting, utstyrsevaluering, forebygging av utbrudd og helbredelse, regulering, produktutvikling og forskning for Ecolabs kunder innenfor hurtigmattjenester og matdetaljhandel i USA og internasjonalt.

Tatiana Lorca, PhD

Lorca er ansvarlig for utvikling av revisjon, opplæring, konsulenttjenester og vitenskapelig støtte for forsyningskjeden fra gård til gaffel og samarbeider med flere interne divisjoner for å sikre internt personells overholdelse av internasjonale sertifiseringsprogrammer for matsikkerhet.

Perspektiver for matsikkerhet

Finn ut mer fra ekspertene og lederne våre om hvordan Ecolab håndterer nåværende og fremtidige problemer angående matsikkerhet i bransjen din.

Beskyttelse av matleverandørkjeden, fra gård til gaffel

Ecolab har ekspertise på mange punkter langs matforsyningskjeden – fra gård til gaffel – i en rekke bransjer. Tjenestene våre beskytter kundene dine mot matbårne sykdommer – fra anleggene hvor maten produseres, til dagligvarebutikker og restauranter, der den kjøpes og konsumeres. Vi har som mål å utvikle et robust og varig partnerskap som er bygget på tillit og ekspertise, for å gi deg enda bedre omdømme innen matsikkerhet.

Les mer om hvordan vi samarbeider med din sektor nedenfor.

Food & Beverage Processing
Det er ikke noe som er viktigere enn verdens matforsyning. Og vår appetitt for å finne bedre matproduksjonsløsninger er uendelig. Vi kan hjelpe med å optimalisere ethvert aspekt ved driften din for mat- og drikkevareproduksjon og levere målbare forbedringer i driftseffektivitet, bærekraft av anlegg og produktsikkerhet.
Mathandel
Vår ekspertise innen detaljhandel for matvarebransjen er bygget på å øke kundeopplevelsen gjennom omfattende løsninger for matsikkerhet, kvalitetssikring og rene desinfiserte operasjoner. Slike løsninger som SaniSave og LmENTARY hjelper supermarkeder, lagre og stormagasiner med å sikre grundig rengjøring, men også med å forenkle rengjøringsprosessen betydelig og sørge for besparinger på bunnlinjen gjennom bruk av mindre arbeidskraft, vann og energi.
Matservice
Våre restaurantkunder har behov for måter å sikre at grønnsakene, frukten, isbitene og andre matprodukter ikke vil gjøre folk syke. Programmene våre sikrer gjestetilfredsheten og fremhever merkevaren din gjennom løsninger som beskytter matsikkerheten, bedrer effektiviteten og gjør det eksepsjonelt rent gjennom hele operasjonen din for matservice.
Fjerning av skadedyr
Vi vet hvor viktig det er å forhindre skadedyr før de får sjansen til å true kundenes sikkerhet og å skade ditt omdømme. Ecolabs skadedyrkontroll har over 30 års erfaring i skadedyrkontroll. Vi tilbyr vitenskapelige utprøvde protokoller som leveres personlig av servicespesialister som forstår din virksomhet.