Expertise Assessment Validation Documentation written on stairs

Utarbeiding av fremgangsrik kontrollstrategi for kontaminering

Vi følger deg hele veien

Den planlagte oppdateringen av den europeiske GMP for legemiddelprodusenter (EudraLex Volume 4 Annex 1 Draft v.12 Feb 2020) har innført krav som legemiddelprodusenter må ha på plass når det gjelder kontrollstrategi for kontaminering (CCS).

Uansett om dere er i ferd med å definere, utarbedie eller vedlikeholde kontamineringskontrollsystemet deres, kan vi samarbeide med dere om å utarbeide en kompatibel kontamineringskontrollstrategi for rengjøring, desinfeksjon og dekontaminering.

An Ecolab technician with a client in a cleanroom

Hvor vi kan hjelpe til

Teamet vårt av ypperlige tekniske konsulenter kan levere en rekke skreddersydde løsninger for kontamineringskontroll, inkludert Klercide, Bioquell og Validex, og gi dere tilgang til verktøyene og ressursene dere trenger for å implementere en effektiv strategi.

Bestill en innledende konsultasjon


Vi kan besørge de nødvendige trinnene for å skaffe dere forbedret kontrollstatus

Ecolab expert talking with a client
Ekspertise

Ecolabs globale tekniske konsulenter (GTC-er) er et team av farmasøytiske mikrobiologer med årtier av praktisk erfaring. Teamet holder seg i forkant av bransjen via engasjement med kontrollorganer som USP, PDA, CEN og EPA.

Ecolab expert talking with customer
Dokumentasjon

Ecolab tilbyr allsidige dokumentasjonsapkker for å underbygge aksept av risiko eller dokumentere kontaminasjonskontrollløsningen som er implementert for å forebygge risiko. GTC-teamet vårt samarbeider med dere for å sikre at overholdelsesdokumentasjon er til stede for å støtte den generelle strategien deres.

Two cleanroom technicians
Evaluering

Vår GTC gjennomfører en veldig grundig gjennomgang av aktiviteter som har sammenheng med rengjøring, desinfeksjon og dekontaminering. Teamet hjelper dere med å identifisere og dokumentere risikoer når det gjelder kontamineringskontrollen deres for renrom for å fjerne eventuelle glipper i strategien deres.

Cleanroom technician looking through a microscope
Validering

GTC -teamet vårt er eksperter på valideringsprosess og kan støtte dere gjennom aktivitetene som trengs for å utføre kompatible og vellykkede valideringer som en del av kontamineringskontrollstrategien deres.


Ecolab expert talking with a client


Prat med en av ekspertene våre i dag og se hvordan vi kan hjelpe dere med å utarbeide kontamineringskontrollstrategien deres.

Bestill en innledende konsultasjon

Les mer om støttetjenestene våre:

One Method Validex Program Cleanroom technician

One Method Validex

Finn ut mer
Two technicians cleaning in a cleanroom with Ecolab product

Sideundersøkelser

Finn ut mer
Ecolab expert talking in front of a group of technicians

Teknisk tjenester

Finn ut mer
Annex image of safety goggles

Tillegg 1

Finn ut mer

Forespørsel for kontamineringskontrollstrategi

Oppgi informasjonen deres her for å be om en første konsultasjon om kontamineringskontrollstrategien (CCS) eller for å be om CCS-eboken.

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

Hvis du vil avslutte abonnementet eller utforske andre alternativer for kommunikasjon om produkter og tjenester du kan være interessert i, gå til abonnementssenteret vårt.