En hilsen fra Ecolabs konsernsjef i Europa

Våre medarbeidere arbeider på mer enn 1 million kundelokasjoner over hele verden for å skaffe og beskytte det som er viktigst: Rent vann, trygge næringsmidler, rikelig energi og sunne omgivelser. Våre medarbeidere har solid kjennskap til våre kunder, og vet hvilke utfordringer de står overfor, og gjør sitt ytterste for å levere de nødvendige løsninger.

Vi hjelper våre kunder med å effektivisere driften, utvide driften på en ansvarlig måte, spesielt i områder med ressursknapphet, samt med å tilpasse deres virksomhet i forhold til endringer i betingelser og forventninger. Vår forretningsmodell kombinerer teknologi og informasjon med service og opplæring for å levere varige forbedringer. Vi har et godt og nært forhold til våre kunder og god kjennskap til deres virksomhet, derfor er vi i stand til å gi videre veldokumenterte opplysninger til vårt forsknings- og utviklingsarbeid.

Det grunnleggende for oss er en forståelse av at reelle og varige forandringer økes raskere når økonomiske-, sosiale- og miljømessige fordeler tilpasses. Slik har det vært fra Ecolab ble etablert for mer en 90 år siden. I dagens samfunn er det større press på naturlige ressurser og forventningene til bærekraftig drift. Det er nå det har blitt enda viktigere med vår evne til å hjelpe våre kunder med å gjøre mer med mindre. Vårt arbeid er bindeleddet i verdens viktigste industrielle, sosiale og bærekraftige utfordringer. Dette er veldig spennende.

I Europa støttes våre 8300 ansatte av 230 forskere som arbeider på fem forskjellige forskningssteder. Vi har mer enn 440 patenter i Europa, og hvert år lanserer vi en rekke nye løsninger som kan hjelpe våre kunder med å redusere kostnader, øke effektiviteten, minimalisere bruk av naturlige ressurser, samt forbedre sikkerheten for mennesker og miljø gjennom  dokumentasjon av opprinnelse, produksjon, transport og levering, bruk og avhending.  

Det viktigste for Ecolab er alltid arbeidet med våre kunder, og vi gjør ord om til handlinger. Etterhvert som Ecolab vokser globalt, øker vårt engasjement for å minimalisere vår egen miljøpåvirkning og forbedre vår sikkerhet.  

Vi opplever at dyktige mennesker som ønsker å gjøre en forskjell her i verden, tiltrekkes av Ecolab på bakgrunn av vårt formål, våre engasjerte medarbeidere og unike evne til å hjelpe med å løse komplekse globale utfordringer. Vi vet at våre kunder stoler på at vi kan hjelpe dem med å oppnå suksess og vekst, samt imøtekomme deres egne ambisiøse bærekraftige mål. Vi er stolte over hva våre medarbeidere hver dag oppnår i samarbeid med våre kunder for å gjøre verden renere, sunnere og tryggere.

Vennlig hilsen,

Darrell Brown

EVP & President Europe

May 2015

Back to Top