SolidSafe

SOLIDSAFE-SYSTEMET

Ecolabs unike system har revolusjonert automatisert rengjøring av kirurgiske instrumenter. Med betydelige fordeler både for sikkerheten og effektiviteten, leverer det også utmerket rengjøringsytelse og materialforenlighet.

Vi introduserer Solidsafe-systemet

Solidsafe-systemet kombinerer Ecolabs faststoffkjemi. MetalClean, med vår innovative Solidsafe Dispenser. Denne unike teknologien, som er utviklet spesifikt for reprosessering av instrumenter for gjenbruk, er bare tilgjengelig fra Ecolab.. Se videoen vår, og finn ut mer.

80to1
hvorfor velge faststoffkjemi

Én solid kapsel tilsvarer 80 liter standard rengjøringsmiddel, noe som reduserer behov for lagringsplass, manuell håndtering og avfall. I tillegg betyr færre beholderbytter en raskere arbeidsflyt. Redusert eksponering for væske blir til et sikrere arbeidsmiljø.

BEVIST EFFEKTIVITET MOT CJD
Så mye som 237 per million av Storbritannias befolkning kan ha inkuberende Creutzfeldt Jakobs sykdom uten å vite det. MetalClean har fått uavhengig dokumentert at det er effektivt ikke bare til fysisk fjerning av prioner, men også til redusering av infeksiøsitet ved å ødelegge feilfoldede prioners mulighet til reproduksjon. Klikk her for å finne ut mer.

Produkter og utstyr i Solidsafe-systemet

Relaterte løsninger