Koronavirus (COVID-19):
Beskyttelse begynner med forebygging

Stategier for langtidspleie og bofellesskap for eldre

Utbruddet av COVID-19-pandemien har hatt enorm innvirkning på hele verden og nærmere bestemt for hvordan mennesker lever og tenker. Ecolab er her for å samarbeide med dere om å navigere gjennom disse enestående utfordringene for virksomheten deres, dele kritisk og relevant informasjon for å bidra til å forhindre spredning av infeksjon og gi veiledning om gjenåpning og opprettholde en ren, trygg og sunn drift. Vi hjelper med å beskytte og bygge opp tillit hos medarbeiderne, beboerne og gjestene deres.

Ressurser som bidrar til å beskytte medarbeiderne, beboerne og gjestene deres

Som svar på COVID-19-pandemien har Ecolabs globale team av eksperter samlet sammen et bibliotek med ressurser for å bidra til å beskytte medarbeiderne, beboerne og gjestene deres.
COVID-19 images for use on Ecolab.com INST EU pages
Veggkart

Last ned og skriv ut veggkartene våre for håndhygiene og desinfisering for kontakt med mat og annet.

COVID-19 images for use on Ecolab.com INST EU pages
Hygieneplaner

Last ned og skriv ut rengjørings- og desinfiseringsplanene våre for forebygging og for mistenkte eller bekreftede tilfeller av COVID-19.

Digital Checklist
Nettbaserte sjekklister for gjenåpning

Utnytt ferdig utfylte sjekklistemaler for gjenåpning og legg inn daglige prosedyrer for Covid-19 gjennom nettbaserte verktøy for​​​​​​​ oppgavehåndtering – SmartTask. Ser du etter et papiralternativ, se ressursportalen vår.

COVID-19 images for use on Ecolab.com INST EU pages
Ecolabs ressursportal

Ressurser, lenker og anbefalte fremgangsmåter for en gjennomtenkt tilnærming til forberedelse for koronavirus, respons og gjenåpning av virksomheten din på en trygg og effektiv måte.

Argentum: Koronavirus-verktøysett for forberedelse og respons
Ressurser, lenker og anbefalte fremgangsmåter for en gjennomtenkt tilnærming til koronavirus (COVID-19)-forberedelse og -respons for bofellesskap for eldre.

Hold deg oppdatert om COVID-19

Situasjonen med COVID-19 endres daglig. Ecolab er deres pålitelige samarbeidspartner, og tilbyr ekspertise og veiledning om hvordan dere kan bidra til å bekjempe spredningen av COVID-19 og redusere risiko for medarbeidere og kunder. Fyll ut dette skjemaet for å holde deg oppdatert om den nyeste informasjonen om COVID-19 og meld deg på for å motta salgsfremmende informasjon som er spesifikk for bransjen deres.

GettyImages-512224162.jpg
Koronavirus: redusering av risikoen for infeksjoner
Bruk denne videoen til å hjelpe dere med å opplyse medarbeiderne om måter som bidrar til å bekjempe spredningen av koronavirus.
Praktisere og fremme riktig håndvask
Håndvask kan være en av de viktigste måtene å forhindre enhver form for virusutbrudd på.
Pest Control Covid information pdf
Løsninger for skadedyrskontroll i helsevesenet

Ecolab Pest Elimination, en essensiell tjenesteleverandør, er stolt av å tjene våre lokalsamfunn og kunder ved å beskytte folkehelse, matsikkerhet og eiendom mot skadelige effekter av skadedyr. Mens innvirkningen av COVID-19 er vidtrekkende, er Ecolab godt posisjonert for å fortsette å tilby tjenester for skadedyrhåndtering for å sikre helse og sikkerhet på fasilitetene deres.

 

Webinar om koronavirus:
Praktisk veiledning for å bidra til å redusere risiko for infeksjon og beskytte virksomhetene deres

Se på eksperter fra Ecolab som gir en oppdatering om det nåværende utbruddet, deler kritisk, relevant informasjon og gir praktisk veiledning for å bidra til å holde medarbeiderne og kundene deres trygge.

Kom snart tilbake for nye webinarer.

Ecolab Expert

Ed Snodgrass

RD&E Program Lead, Institutional

Ed Snodgrass er en kjemiingeniør med mer enn 15 års erfaring i utvikling av nye produkter og effektivitet innenfor kost og losji, langtidspleie og bransjer for matservice.

Spørsmål. Hva bør jeg gjøre med lintøy, sengetøy og andre tekstiler?
A. Det er foreløpig ikke dokumentert at luftveisvirus som COVID-19 spres gjennom tekstiler, dekketøy eller sengetøy. Fordi dråper kan bære sykdom, anbefales riktig infeksjonsforebyggende protokoll for å endre rengjøring av lintøy og sengetøy.

Hotell- og sykehusansatte bør alltid bruke riktig personlig verneutstyr når de håndterer skittent sengetøy. Hvis en beboer eller pasient er smittet med COVID-19, utfør disse trinnene:

  • Legg sengetøyet i poser, når du rengjør rommet og hold det isolert til det er lagt i vaskemaskinen.
  • Vask sengetøyet med et minimum standard vaskemiddel og tørk i henhold til standard retningslinjer for tørking av sengetøy.
  • Håndter rent sengetøy minimalt, brett og oppbevar i et rent, tørt område.
  • Ikke håndter rent sengetøy umiddelbart etter at du har håndtert skittent sengetøy.

Kontakt Ecolabs representant for informasjon om riktig protokoll og desinfiserende vaskeriprodukter.

Spørsmål. Råd for spa og jacuzzi?
A.Personer som er smittsomme, skal ikke bruke disse områdene. Overflater med høy grad av berøring skal desinfiseres regelmessig. Følg standard prosedyrer for vedlikehold av basseng, spa eller jacuzzi. Det er foreløpig ikke bevis for overføring på denne måten.