1. Hjem
  2. Våre konsepter
  3. Hva vi tilbyr
  4. PERformance 60
Nurse with towels

PERformance® 60
60 °C desinfeksjonsløsning for sykehustekstiler

Med PERformance®60-programmet setter Ecolab den bærekraftige standarden for kvalitet, energieffektivitete og besparelser for vaskerimarkedet. For individuelle vaskerier betyr dette et høyt kvalitetsnivå i tillegg til mindre bruk av vann og energi.

PERformance® 60-konseptet kombinerer Ecolabs Emulsion-teknologi med blekings- og desinfiseringsproduktet Ozonit Performance. Kombinasjonen av disse 2 komponentene reduserer den samlede kostnaden av vaskeriprosessen og oppnår utmerkede vaskeresultater ved 60 °C samtidig som de gir helt desinfiserte tekstiler.
PERformance® 60 gir bedre effektivitet, bruker mindre vann og energi og gir deg bedre produktivitet.

HOLD DEG TRYGG OG FORBLI BESKYTTET
performance 60 D+
Eliminering av patogenforurensning fra tekstiler er en av de relevante parametrene for å vurdere ytelsen til en vaskeprosess. PERformance® 60 D+-løsningen gir påvist effektivitet mot bakterier, gjær og virus, basert på registrerte prosesser og er effektiv mot SARS-CoV-2-viruset.

MER

Emulsion-teknologien fra Ecolab

Detergent vs Emulsion
unik sammensetning
Ecolab Emulsion-teknologien er utviklet for å gi det kraftigste og mest konsentrerte vaskemiddelet for vaskeribransjen.
På grunn av den nyskapende sammensetningen og den spesifikke produksjonsmetoden trekker de mikroskopiske partiklene i emulsjonen dypere ned i tekstilene og fjerner forskjellig tilsmussing mer effektivt enn klassiske vaskemidler. Teknologien gir også utmerkede skylleegenskaper og gjør det mulig å hoppe over 1 til 2 skyllesteg, noe som fører til mindre bruk av vann og bedre produktivitet for vaskeriet.
Emulsion-teknologien passer for alle typer tekstiler, inkludert lintøy på sykehus.

Tilknyttede tilbud

Se tilknyttede tilbud nedenfor:

Our search returned no results.