1. Hjem
  2. Ecolab skal kjøpe den globale leverandøren av biosikkerhets- og hygieneløsninger for husdyr, CID Lines

Ecolab skal kjøpe den globale leverandøren av biosikkerhets- og hygieneløsninger for husdyr, CID Lines

09. januar 2020
Livestock Biosecurity

CID Lines er en ledende global leverandør av biosikkerhets- og hygieneløsninger for husdyr.

ST. PAUL, Minn. – (BUSINESS WIRE) – Ecolab Inc., den globale lederen innenfor vann, matsikkerhet og hygieneteknologier og tjenester, har inngått en avtale om å kjøpe CID Lines, en ledende global leverandør av biosikkerhets- og hygieneløsninger for husdyr.

CID Lines primærvirksomhet tilbyr et komplett spekter av løsninger for rengjøring, desinfisering og hygiene for svine-, fjørfe- og melkegårder som betjener mer enn 300 000 gårder i over 100 land. Med hovedkvarteret i Ypres, Belgia, var det privateide selskapets omsetning i 2019 på omtrent 113 millioner dollar.

«CID Lines sterke produktportefølje, serie av applikasjoner og forskriftskompetanse for landbruksmiljøer gir Ecolab fotfeste i det voksende segmentet for biosikkerhet for husdyr og fjørfe, samt muligheter til å utnytte vår globale tilstedeværelse til å sørge fro ekspansjon, særlig i Asia der dette segmentet utvikler seg raskt», sa Nick Alfano, executive vice president for Ecolab og general manager for Global Food & Beverage.

Større bølinger og flokkstørrelser, økende proteinproduksjon, redusert bruk av antibiotika og strengere forskrifter resulterer i større etterspørsel etter​​​​​​​ biosikkerhet for husdyr og fjørfe og hygienekompetanse og løsninger som bidrar til å sikre dyrehelse og forhindre utbrudd av sykdommer, som kan ha negativ innvirkning på gårdens produksjon og lønnsomhet.

​«Vi ser frem til å fortsette denne vekstbanen og samarbeide med Ecolab fremover», sa Koen Brutsaert, medgründer og chief executive officer i CID Lines. «Fokuset vårt på dyrehelse samsvarer med Ecolabs verdier rundt trygg mat og sunne omgivelser.»

Oppkjøpet er underlagt reguleringsklarering, som forventes å skje i andre kvartal av 2020. Begge selskapene fortsetter å operere separat inntil oppkjøpet er klarert. Ingen andre detaljer ble kunngjort.

Om Ecolab
Ecolab (ECL), som er en pålitelig partner med nesten tre millioner kommersielle kundelokaliteter, er den globale lederen når det gjelder å drive frem forretningsytelse og samtidig beskytte mennesker og vitale ressurser. Med en årlig omsetning på 15 milliarder dollar og 50 000 medarbeidere, leverer Ecolab omfattende løsninger, datadreven innsikt og service på stedet for å fremme matsikkerhet, beskytte folkehelsen, optimalisere vann- og energibruk og forbedre driftseffektiviteter for kunder i markedene for bransjene for mat, helsevesen, energi samt kost og losji i mer enn 170 land verden over. www.ecolab.com.

Følg oss på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-A)

Investorer:
Michael Monahan
+1 651 250 2809

Andrew Hedberg
+1 651 250 2185

Media:
Roman Blahoski
+1 651 250 4385
roman.blahoski@ecolab.com

Laetitia Tettamanti
+44 (0) 7795300685
laetitia.tettamanti@ecolab.com

Del

 

Del

Lignende nyheter